Ο ΠΑΟΚ "φωνάζει" για ενίσχυση...

 

 


 

Όταν οι φίλαθλοι διαπίστωσαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν διατεθειμένος να προχωρήσει στην απόκτηση νέων παικτών για να καλύψουν τα κενά της ομάδας, εξέφρασαν ξεκάθαρα τη δικαιολογημένη δυσφορία τους.

} Ένα πρόβλημα της ομάδας που όλοι περίμεναν να το καλύψει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ με την απόκτηση νέων παικτών δεν λύθηκε, και οι φίλαθλοι δεν έκρυψαν την στενοχώρια τους.

} Αυτό που δεν  έκανε όμως ο Ιβάν Σαββίδης το έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός  του ΠΑΟΚ, ο οποίος αξιοποιώντας τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του κατάφερε αν όχι να καλύψει οριστικά το πρόβλημα να δώσει προσωρινή λύση.

 

} Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι επειδή ο Λουτσέσκου κατάφερε να θεραπεύσει προσωρινά το πρόβλημα, πως δεν χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα με την απόκτηση νέων και ικανών παικτών, αν φυσικά ο ΠΑΟΚ θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Τσέχικη Νίμπουργκ μέσα στη Πράγα, και με την εμφάνισή της έδωσε πολλές υποσχέσεις.

} Η νίκη αυτή είχε ως αποτέλεσμα  αφενός να αποκτήσουν οι παίκτες την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, και αφετέρου να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων ακόμη περισσότερο.

} Οι Τσέχοι τρόμαξαν από την παρουσία των φιλάθλων  του ΠΑΟΚ, που έφτασαν στην Πράγα για να στηρίξουν την ομάδα τους.

 

} Είναι γεγονός, ότι οι Φίλαθλοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά στην προσπάθεια που καταβάλει ο Θανάσης Χατζόπουλος, όχι μόνο να κρατήσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ζωντανό, αλλά να έχει και μια καλή αγωνιστική πορεία η ομάδα.

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, σε  μια δύσκολη από κάθε άποψη περίοδο, ο Θανάσης Χατζόπουλος αποφάσισε να βάλει το χέρι στη τσέπη, και αυτό πρέπει να το σεβαστούν όσοι αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

} Ότι έχει διαπράξει κάποια λάθη κυρίως στις επιλογές του, αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, και πιθανόν να το γνωρίζει και ο ίδιος.

 

} Όταν όμως σε  μια τέτοια περίοδο αποφασίζει να επενδύσει παραπάνω από μισό εκατομμύριο λένε οι δικές μας πληροφορίες, αυτό για να το κάνει κάποιος, θα πρέπει να αγαπάει πολύ τον ΠΑΟΚ και φυσικά να διαθέτει το απαραίτητο κουράγιο.

 

} Ποιος είναι ο παράγοντας  που δήλωσε, ότι θα ζητήσει από την ΚΕΔ την δική του ομάδα να την διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές, γιατί δεν εμπιστεύεται τους Έλληνες;

} Είναι αλήθεια, ότι τα κομπλεξικά παιδιά της διαιτησίας στο μπάσκετ, έχουν προκαλέσει αρκετές φορές με τα λάθη τους, που κάθε άλλο παρά ανθρώπινα είναι.

 

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν είχε καλό ξεκίνημα και υπέστη την πρώτη ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα, δείχνοντας κάποιες σοβαρές αδυναμίες.

} Σιγά-σιγά όμως άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό της, και μετά την νίκη της Κηφισιάς στο Παλατάκι, προχθές κατέκτησε μια σημαντική νίκη και απέναντι στον ισχυρό Ολυμπιακό.

 

} Η Βάσκο Ντα Γκάμα, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός ο Ζαμπά ενημέρωσε τον παίκτη ότι δεν επιθυμεί να τον κρατήσει άλλο στη δύναμή της, και ο Λέο θα επιστρέψει στο ΠΑΟΚ.

} Λέτε να καταφέρει ο Λουτσέσκου να αξιοποιήσει και τον Βραζιλιάνο επιθετικό και να τον κάνει χρήσιμο, όπως έγινε και με τους Μπίσεσβαρ και Εσίτι;

 

} Η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ενισχύθηκε με την απόκτηση παίκτριας από το Τόκιο, και το ερώτημα που προκύπτει είναι, ποιο είναι πάλι αυτό το... θύμα που έβαλε το χέρι στη τσέπη αφού δεν υπάρχουν έσοδα;

} Το ερώτημα απευθύνεται σε κάποιους γελοίους που διαλαλούν στους καφενέδες λέγοντας, ότι τώρα πλέον ο Κατσαρής εισπράττει και δεν βάζει λεφτά.

 

} Ποιος όμως βάζει τα χρήματα συντήρησης της ομάδας, όταν τα έσοδα είναι ελάχιστα και δεν φτάνουν να καλύψουν τα έξοδα ούτε μιας εβδομάδας;

Σχόλια