Τι συμβαίνει με τον Ιβάν Σαββίδη εφέτος;

 


 

 

Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια και ειδικότερο φέτος, έχει μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

} Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει, και γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν προχώρησε φέτος στην ενίσχυση της ομάδας, όπως όφειλε και ήταν υποχρεωμένος να κάνει, αφού οι αδυναμίες της ήταν εμφανείς.

} Δεν γνωρίζουμε επίσης αν το περιορισμένο εν διαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ συνεχιστεί, ή απλά η φετινή χρονιά ήταν ένα έκτακτο γεγονός.

 

} Εκείνο που οι φίλαθλοι γνωρίζουν είναι, ότι με παίκτες που είχαν απομακρυνθεί ως ακατάλληλοι, και που τους βαραίνουν τα χρόνια τους, δεν μπορεί να διεκδικήσει όχι το πρωτάθλημα αλλά καμιά διάκριση.

 

} Όταν καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι ο 36χρονος Μπίσεσβαρ, οι φιλοδοξίες πρέπει να είναι περιορισμένες.

} Κάποιες αμυδρές ελπίδες υπάρχουν για τους φιλάθλους, ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να ενισχύσει την ομάδα σε θέσεις που πονάει ιδιαίτερα, με την απόκτηση έμπειρων και ικανών παικτών.

} Αυτό εμείς το βλέπουμε λίγο δύσκολο, αφενός γιατί καμιά ομάδα δεν αφήνει τον καλό της παίκτη να φύγει στη μέση του πρωταθλήματος, και αφετέρου γιατί ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει για τη φετινή περίοδο, ότι δεν είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη.

 

} Έχει κουραστεί να ξοδεύει χρήματα και να μην πιάνουν τόπο, και τώρα δικαιολογημένα ο Ιβάν Σαββίδης κρατάει αποστάσεις από τους... ειδικούς.

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει ότι δείχνουμε κάποια εμπάθεια προς τον Ελ Καντουρί.

} Κάνεις σοβαρό λάθος είναι η δική μας απάντηση, απλά θεωρούμε ότι ο Ελ Καντουρί βρίσκεται αρκετά χρόνια στο ΠΑΟΚ, έχει ένα βαρύ συμβόλαιο, και μ ε τις εμφανίσεις του όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει δικαιολογήσει ούτε ένα μικρό μέρος των χρημάτων που τσεπώνει.

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ένας παίκτης που είναι αργός, που δεν μπορεί να οργανώσει το παιγνίδι, που αγωνίζεται στην  επίθεση και δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ, δεν μπορεί να θεωρείται χρήσιμος και ικανός για τον ΠΑΟΚ.

 

} Για τα σημερινά δεδομένα του ΠΑΟΚ, η ομάδα μπάσκετ είναι αρκετά καλή και μπορεί να γίνει καλύτερη αν αποκτηθεί ένας ή ακόμη καλύτερα δύο παίκτες που θα καλύψουν συγκεκριμένες θέσεις.

} Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι όταν ο Θανάσης Χατζόπουλος ανέλαβε την ευθύνη της ΚΑΕ, στόχος του ήταν η οικονομική εξυγίανση, και όχι η κατάκτηση του... πρωταθλήματος.

} Ακόμη πρέπει να γνωρίζουν τόσο οι διοικούντες όσο και αυτοί που πιέζουν για την ενίσχυση της ομάδας, ότι είτε την Τρίτη θέση κατακτήσει ο ΠΑΟΚ είτε την Πέμπτη, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά.

 

} Επειδή κάποιος γελοίος δημοσιογράφος, από αυτούς που ευδοκιμούν στην  Ελλάδα έγραψε ότι ο Ζαγοράκης είναι θετικός στον Κορονοιό, ο Ευρωβουλευτής αναγκάστηκε  να δηλώσει ότι δεν είναι και να τον διαψεύσει.

} Ένας σοβαρός δημοσιογράφος θα ντρέπονταν γιατί ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον διέψευσε, οι περισσότεροι όμως από αυτούς που ενημερώνουν τους  πολίτες, έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ντροπή.

 

} Μπορεί ο Λουτσέσκου να κλείνει το μάτι στον Τζιοβίνκο και να διατηρεί κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να φέρει τον Ιταλό παίκτη στο ΠΑΟΚ.

} Αυτό όμως μοιάζει αδύνατο να συμβεί, γιατί ο Ιταλός παίκτης έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις, που ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι διατεθειμένος να τις ικανοποιήσει.

Σχόλια