ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ενοχλήθηκαν κάποιοι ΑΡΔ για τη φιλοξενία Τζιτζικώστα…

 Κάποιοι... ευαίσθητοι δημοσιογράφοι  του... γλυκού νερού, σχολίασαν αρνητικά την απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, να παραθέσει γεύμα στους Ηθοποιούς και τους τεχνικούς  της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στη Θεσσαλονίκη, σε κατάστημα της Διαγώνιο που φημίζεται για τα νόστιμα σουτζουκάκια και τον εξαιρετικό γύρο.

 

} Είναι σίγουρο, πως οι ίδιοι δημοσιογράφοι θα σχολίαζαν αρνητικά τον Περιφερειάρχη αν αποφάσιζε να πραγματοποιήσει το γεύμα σε κάποια ακριβή ψαροταβέρνα της Πόλης.

} Αν συνέβαινε η δεύτερη περίπτωση, θα κατηγορούσαν τον Περιφερειάρχη ότι επέλεξε την  ακριβή ψαροταβέρνα για το γεύμα, γιατί το κόστος το πληρώνει η Περιφέρεια.

} Επειδή οι μαλάκες της ενημέρωσης περισσεύουν στη Θεσσαλονίκη, το επόμενο γεύμα θα πρέπει ο Περιφερειάρχης να το πραγματοποιήσει στην ... Καντίνα «Μαμά Τερέζα», για να δείξει πως σέβεται τους πολίτες και το Δημόσιο χρήμα.

 

} Ο Γιώργος Παπανδρέου εκφράζει την ανησυχία του, μήπως στις εσωκομματικές εκλογές για την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ, συμμετάσχουν και πολίτες άλλων κομμάτων.

} Όλοι αυτοί που ανήκουν σε άλλα κόμματα, δεν θα ψηφίσουν τον ... Λεφτά υπάρχουν για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ γιατί τον... φοβούνται.

} Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν , ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο Στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο Αλέξης θέλει να έχει απέναντί του πολιτικούς που έμαθαν να παίζουν το ρόλο του Κομπάρσου, και όχι πολιτικούς που να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο... λεφτά υπάρχουν δεν θέλει την διεύρυνση στο κόμμα, και προτιμά να βρίσκεται σε χαμηλά ποσοστά.

} Και όμως, υπάρχουν πολίτες που στηρίζουν τον αποτυχημένο πολιτικό Γιώργο Παπανδρέου, και είναι ειλικρινά να απορεί ο κάθε λογικός άνθρωπος.

 

} Ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος που δεν μασάει τα λόγια του για τον εντοπισμό των κρουσμάτων που συνεχώς αυξάνουν, μα κλείσουν τα σχολεία και τα γήπεδα, να φοράνε μάσκες παντού, και lockdown  για τους ανεμβολίαστους.

} Αυτή η θέση του Καπραβέλου συζητείται στην Κυβέρνηση, γιατί θεωρείται ότι έχει λογική και μπορεί να περιορίσει τα κρούσματα.

} Σε μια τέτοια περίπτωση όμως θα υπάρξει διαμαρτυρία από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν ελεγχθεί η πανδημία, δεν θα έχει ο Τσίπρας επιχειρήματα να επιτεθεί στην Κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

} Είναι νέος, είναι σοβαρός, είναι αξιοπρεπής, είναι εξαιρετικός Γιατρός, μα πάνω από όλα είναι ένας θαυμάσιος από κάθε άποψη άνθρωπος.

} Αναφερόμαστε στον καθηγητή πνευμονολογίας  του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης Κων/νο Πορπόδη.

} Αν στα δημόσια Νοσοκομεία υπήρχαν μερικοί ακόμη Γιατροί με την νοοτροπία και την προσφορά του Κώστα Πορπόδη, η Δημόσια Υγεία  θα είχε καλύτερη πορεία.

 

} Η Ντόρα πρότεινε στον  Πρωθυπουργό να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές που κρίνει απαραίτητες στην Κυβέρνηση.

} Είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν αρκετά βαρίδια στο Κυβερνητικό σχήμα, και ένα τέτοιο θεωρούμε εμείς τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

} Ο κόσμος του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, είναι οργισμένος με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αυγενάκη, που συμπεριφέρεται σαν να είναι κολαούζους του Μαρινάκη.

 

Σχόλια