Αυτοί που έβλεπαν...πρωτάθλημα, ν΄ αλλάξουν στέκι. Να πηγαίνουν στο Μέγαρο μουσικής...

 

 


 

Μετά την τραγική αγωνιστική εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αλλά και τα όσα συνέβησαν στο 92΄που ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιγνίδι σε βάρος  του Δικεφάλου του Βορρά, ο καθένας μπορεί να βγάλει πολλά και ασφαλή συμπεράσματα.

} Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε κανέναν ότι μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη, που ήρθε αποφασισμένος να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και τα κατάφερε.

 

} Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιγνίδι αλλά και στο ΠΑΟΚ γενικότερα, αυτοί που μπορούν να σηκώσουν τη βαριά ασπρόμαυρη φανέλα, δεν είναι παραπάνω από δύο τρεις το πολύ.

} Όλοι οι άλλοι, κάποια άλλη εποχή θα έπρεπε να πληρώσουν για να παίξουν στο ΠΑΟΚ, και σήμερα εισπράττουν ένα κάρο λεφτά .

} Η απορία μας αλλά και η ανησυχία η δική μας έχει να κάνει, πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης.

 

} Όσο για κάποιους ανόητους που είχαν πιστέψει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τους προτείνουμε να αλλάξουν... στέκι, και αντί για το γήπεδο να πηγαίνουν  στο... Μέγαρο μουσικής.

 

}  Όλους εκείνους που στη προσπάθειά  τους να ασκήσουν κριτική στο Θανάση Κατσαρή, βιάστηκαν  να αμφισβητήσουν την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, πήραν την Παρασκευή την απάντησή τους.

} Η αδύναμη ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ κατά τους αμφισβητίες, την Παρασκευή νίκησε τον πρωτοπόρο και διεκδικητή του τίτλου  Παναθηναϊκό με 3-0 σετ.

} Τώρα θα πρέπει όλοι αυτοί που ατύχησαν να βρωμίσουν τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, να ανακαλύψουν κάποια άλλα επιχειρήματα πιο εύστοχα, για να ασκήσουν κριτική.

 

} Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ασχοληθούν ακόμη και με τον Γενικό Γραμματέα του Α.Σ. Θανάση Καπετανάκη, που ποτέ δεν έχει δώσει έστω και το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν.

} Όσο για κάποιον ανόητο που προχώρησε λίγο παραπέρα τον ενημερώνουμε, ότι ο Θανάσης Καπετανάκης υπήρξε Υποδιευθυντής  σε μεγάλη Τράπεζα, και είχε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

 

} Καλέ μου φίλε, κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι οι ξένοι διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα, δεν έχουν διαπράξει κάποια σοβαρά λάθη.

} Δεν πρέπει όμως και κανείς να ξεχάσει τους Έλληνες Κασναφέρη, Παππά, Σπάθα και άλλα λουλούδια της διαιτησίας που όλα τα ... ανθρώπινα λάθη τα έκαναν πάντα σε βάρος της αντίπαλης ομάδας του Ολυμπιακού.

} Ούτε φυσικά μπορεί εύκολα κάποιος να ξεχάσει την παράγκα και την ατάκα του Σπάθα, ο Ολυμπιακός να κερδίζει, και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.

 

} Είναι πολύ δύσκολο σήμερα να προβλέψει κάποιος τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, και αυτό εμείς τουλάχιστον το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές.

} Είναι τόσα πολλά τα χρήματα που έχει ξοδέψει στο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσουν τόπο, που δικαιολογημένα τώρα ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις από κάποιους... ειδικούς που τον  έχουν σοβαρά προβληματίσει.

} Είναι πολύ πιθανόν να θέλει ο Ιβάν Σαββίδης να ξεφορτωθεί κάποια βαριά συμβόλαια, και να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας ομάδας με νέους παίκτες που θα έχουν φιλοδοξίες.

 

} Εκτός, και αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει κουραστεί και θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά τον φρενάρει η μεγάλη αγάπη που τρέφει στο σύλλογο.

 

} Μετά τον Γρατσάνη, και ο συνταξιούχος Θεσσαλονικιός διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, εξέφρασε τη διαφωνία του για τον Κλάτενμπέρκ

} Δεν μας σέβεται ο Κλατενμπέργκ είναι το παράπονο που εξέφρασε δημόσια  ο Ζαχαριάδης, αλλά δεν βρίσκει ακροατήριο να τον ακούσει.

} Ο Κλατενμπέργκ δεν σας σέβεται τους Έλληνες διαιτητές δήλωσε ο Ζαχαριάδης, και πολύ καλά κάνει προσθέτουμε εμείς .

 

} Ποιους διαιτητές να σεβαστή ρε Ζαχαριάδη, αυτούς που ήταν... πελάτες της παράγκας, η αυτούς που όλα τα... ανθρώπινα λάθη τους τα έκαναν μόνιμα στις αντίπαλες ομάδες του Ολυμπιακού;

Σχόλια

 1. Η διοίκηση του Instagram με την πολιτική "μαχαίρι" (παλαιότερα έπαιζε η λέξη σκούπα) και οι δαιμόνιοι άμπαλοι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ απεφάνθησαν.

  Τα αίτια της ήττας του fantastic ΠΑΟΚ από τον Άρη και της κάκιστης πορείας του δικεφάλου είναι τα εξής:
  - Ο γκαντέμης Βαραβάς που βγαίνει στο Αθλητικό Μετρόπολις
  - Ο πόλεμος από τη διοίκηση του Καυτατζογλείου

  Οι fantastic ρεπόρτερς που ΠΟΤΕ δεν τόλμησαν να πουν πως ο ΠΑΟΚ δύο χρόνια πέφτει διαρκώς επίπεδα ποιότητας, ήδη ψελλίζουν τη λέξη ανανέωση κάνοντας χάρη στους μάνατζερς των μελλοντικών υποτιθέμενων αστέρων του ΠΑΟΚ Β που παραπαίει.

  Ο ΠΑΟΚ ίσως χρειάζεται πλέον νέο ιδιοκτήτη και καλό θα ήταν ο Ιβάν Σαββίδης να σκεφτεί την πώληση της ΠΑΕ καθώς δεν φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για να γίνει ο δικέφαλος μία από τις 20 καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες που κάποτε υποσχέθηκε.

  Ο Ιβάν πρέπει να πληρώσει κάποιον για να του μάθει πως γίνονται οι μεγάλες ομάδες και το κυριότερο πως διατηρούνται αυτές μεγάλες.

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου