ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Πανδημία εγκληματικότητας από τους Αλβανούς…

 Πριν μια περίπου εβδομάδα, ένας εικοσάχρονος Αλβανός που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και έτρεχε υπερβολικά μέσα στη Πόλη της Θεσσαλονίκης, παραβιάζοντας το κόκκινο του σηματοδότη, σκότωσε έναν  47χρονο οικογενειάρχη που προσπαθούσε με το μηχανάκι του να βγάλει το μεροκάματο να θρέψει την οικογένεια του.

} Προχθές στο Βόλο, ένας άλλος Αλβανός παρέσυρε ένα 20χρονο παλικάρι που δούλευε ως διανομέας φαγητού για να κερδίσει το μεροκάματό του.

} Επίσης, μια Αλβανίδα…εικστικός λέει, πυροβόλησε στην κοιλιά τον άντρα της που είχε αποδείξεις ότι είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνη, αφού είχε απειλήσει με όπλο ακόμα και το παιδί τους.

 

} Μήπως, λέμε μήπως θα πρέπει αυτή η... πανδημία με τους Αλβανούς να αντιμετωπιστεί με πιο αυστηρούς κανόνες, ώστε να σταματήσει  αυτή η καθημερινή σχεδόν εγκληματικότητα ;

 

} Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί την πανδημία, εκμεταλλεύεται τον πόνο του Λαού, για να κερδίσει αντιπολιτευτικούς πόντους.

} Οι πολίτες όμως γνωρίζουν την πολιτική φιλοσοφία του, γνωρίζουν ποιοι είναι οι στόχοι των αριστερών, γι αυτό το λάθος που διέπραξαν το 2019, δεν πρόκειται να το ξανακάνουν.

} Αν στη Κυβέρνηση βρίσκονταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας έκανε τον Πρωθυπουργό, ο Ερντογάν θα έκανε πάρτι .

 

} Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης αν εξαιρέσουμε κάποιες λανθασμένες επιλογές, τα συμφέροντα της Ελλάδας τα υποστηρίζει με επιτυχία.

} Οι συμφωνίες που υπέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Γαλλία και την Αμερική, σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να υπογράψει ο Τσίπρας, αφενός γιατί είναι αναξιόπιστος, και αφετέρου γιατί είναι αριστερών πεποιθήσεων.

 

} Θυμάστε ότι όταν εξελέγη ο Τσίπρας πήγε στη Ρωσία να ζητήσει οικονομική στήριξη, αλλά γύρισε στην Ελλάδα σαν βρεγμένη γάτα;

 

} Ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε ο Ανδρέας Λοβέρδος να διαχωρίσει τη θέση του από τη γραμμή του κόμματος, και να στηρίξει το νομοσχέδιο για τον νέο ποινικό κώδικα δείχνει, ότι έχει το κουράγιο και το ηγετικό θάρρος, να γίνει Πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ.

} Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου που διαφωνεί με τον τρόπο που αποφάσισαν οι πέντε υποψήφιοι να αναμετρηθούν στην  τηλεόραση δημόσια, είναι γιατί ο «Λεφτά υπάρχουν» γνωρίζει τις αδυναμίες του, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει το δημόσιο διάλογο.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να θέλει να εμφανίζεται ως Αρχηγός της Κεντροδεξιάς παράταξης, γι αυτό και έχει αξιοποιήσει στην Κυβέρνηση στελέχη από το πρώην ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ-ΟΣ, και άλλων κομμάτων.

} Οι ... μεταγραφές όμως που πραγματοποίησε είναι πάρα πολλές, και υπάρχει κίνδυνος να χάσει τη συνοχή της η... ομάδα.

 

} Έχει σκεφθεί κάποιος, τι είναι για ένα υποψήφιο που ξοδεύει χρήματα για να εκλεγεί αλλά και πολύ μεγάλη αγωνία, να εμφανίζεται κάποιος θεωρητικός τεχνοκράτης στη Κυβέρνηση και αυτός να μένει απέξω;

} Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Παναγιώτης Κοκκόρης , που για Τρίτη φορά εκλέγεται επιλαχών, γιατί τη θέση του την παίρνει ο Καραμανλής που διαμένει εδώ και πολλές δεκαετίας μόνιμα στην Αθήνα.

Σχόλια