ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι ακροαριστερή κομματική εκδήλωση

  

Μπορεί τα επεισόδια που προκαλούν κάθε χρόνο οι γνωστοί άγνωστοι στην επέτειο του Πολυτεχνείου, φέτος να μην είχαν την έκταση των προηγούμενων ετών.

} Κάποιοι όμως δεν απέφυγαν τον... πόλεμο με την Αστυνομία, όπως δεν γλίτωσαν και κάποια αυτοκίνητα αθώων πολιτών από την... αγάπη τους.

} Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ακόμη μόνιμα τους Αστυνομικούς να μας ενημερώνουν ότι υπήρχαν συλλήψεις, και τους Δικαστές ότι τους αφήνουν ελεύθερους.

 

} Αυτό είναι ένα παιγνίδι που το έχουν συνηθίσει οι παρακρατικές οργανώσεις και οι αριστερές συλλογικότητες, γι αυτό και δεν τους καίγεται καρφί.

} Σιγά -σιγά αλλά σταθερά, η επέτειος του Πολυτεχνείου μετατρέπεται  σε κομματική εκδήλωση την οποία καθοδηγούν ακραίοι αριστεροί, προκαλώντας τους σοβαρούς και νομοταγείς πολίτες.

 

} Πυροβολισμοί έπεσαν στη Νίκαια, με νεκρό έναν νέο άνδρα που ... συμπτωματικά είναι από την Αλβανία.

} Σε κάθε επεισόδιο, σε κάθε συμπλοκή, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον ενός Αλβανού.

} Μήπως θα πρέπει η Κυβέρνηση να θεσπίσει ειδικά μέτρα για τους Αλβανούς, που τους άφησε ελεύθερος ο Χότζας από τις Φυλακές της Αλβανίας, και σκοτώνουν τους Έλληνες με ιδιαίτερη ευκολία;

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι κάποιοι χτύπησαν με πέτρα την ανέραστη Ολλανδή δημοσιογράφο που είχε κάνει στημένες ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ και της Τουρκίας, η οποία δήλωσε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

} Στον αγύριστο και να μην τολμήσεις να επιστρέψεις ούτε ως Τουρίστρια κακομούτσουνη Ολλανδέζα, που θέλησες να παίξεις παιγνίδια στη Χώρα μας.

 

} Είναι γνωστό, ότι ο Επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Αργύρης Παπαργυρόπουλος, όταν εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης δεν μασάει τα λόγια του, και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

} Με το δικό του σκωπτικό τρόπο ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίας Πατούλη λέγοντας: Γιατί να πάει στο J2US η Μαρίνα Πατούλη και να γίνει τηλεοπτικό σκουπίδι;

 

} Μετά τον Τράγκα και ο Χίος προχωρεί στη δημιουργία νέου κόμματος που θα έχει τον τίτλο «Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική κίνηση».

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο εκδότης  της Εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», ήδη έχει κάνει κάποιες συναντήσεις, και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

} Στις 12 Νοεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για δώδεκα σοβαρά θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

} Είναι καλό ναν γνωρίζουν ορισμένοι, ότι από τα δώδεκα σοβαρά θέματα που ήταν προς συζήτηση, στα 10!!! Εισηγήτρια ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και προγραμματισμού Νανά Αηδονά.

} Όσο για τους άλλους Αντιπεριφερειάρχες, Χωρικούς και θεματικούς, φαίνεται πως τζάμπα καίει.... η λάμπα γιατί είναι παρόν απών.

 

} Καταλάβατε τώρα γιατί ο Περιφερειάρχης όρισε Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη την Νανά Αηδονά, και γιατί θεωρείται το βαρύ πυροβολικό της Περιφέρειας;

Σχόλια