ΠΑΡΑΠΟΛΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Οι πολίτες πήραν χαμπάρι τον Αλέξη και τον Σύριζα…

 


 

Μετά τη νέα δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 11%, αυτή είναι μια ικανοποίηση για τον Τσίπρα.

} Δεν μπορεί να καταλάβει ο Αλέξης, ότι οι πολίτες τον πήραν χαμπάρι, και τον κρατούν σε απόσταση γιατί δεν τον εμπιστεύονται;

} Είναι δύσκολο να αντιληφθεί, ότι οι σοβαροί και οι έντιμοι πολίτες, δεν μπορούν ναν ταυτιστούν με τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελούνται από κουκουλοφόρους και άλλες αριστερές συλλογικότητες;

 

} Αν ο Τσίπρας συνεχίσει αυτή την λανθασμένη πολιτική, πολύ σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον αφήσει πίσω του και το ΚΙΝΑΛ.

} Στο μεταξύ, αριστεροί αντιεμβολιαστές, που παίζουν το παιγνίδι του Αλέξη, γιουχάισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βρέθηκε στην Κοζάνη. Αυτό είναι κατάντια του Σύριζα.

 

} Το τέλος του καπιταλισμού είναι δεδομένο δήλωσε ο αριστερόφρων Βαρουφάκης, για να κολακεύσει το αριστερό κοπάδι που τον στηρίζει.

} Μετά τους Τράγκα, και Χίο, κόμμα ετοιμάζει και ο Φουρθιώτης, που έμεινε ελεύθερος από τις φυλακές που βρίσκονταν για αρκετές αξιόποινες πράξεις.

 

} Ο Τσίπρας συνεχίζει να απαιτεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βάλουν Υπουργού Υγείας κοινής αποδοχής, η αυτό είναι ένα κόλπο, ένα παιγνίδι για να κάνει αισθητή την παρουσία του;

} Εμείς πιστεύουμε, πως ακόμη και τον Πολάκη να δεχθεί να βάλει Υπουργό Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Τσίπρας πάλι δεν θα μείνει ικανοποιημένος, γιατί δικός του στόχος είναι η Πρωθυπουργία, μόνο που αυτή δεν πρόκειται να την ξαναποκτήσει, και το γιατί το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να ανακατώσει και πάλι την Κυβερνητική τράπουλα, όχι για να απομακρύνει τους αποτυχημένους, αλλά για να βολέψει νέους αυλικούς.

} Ότι ο Πρωθυπουργός δεν ασχολείται με τους αποτυχημένους Υπουργούς, προκύπτει από το γεγονός ότι διατηρεί στην Κυβέρνηση τον πλέον αποτυχημένο Αυγενάκη, που με τις τραγικές αποφάσεις του, πληγώνει σοβαρά την εικόνα του.

 

} Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δείξει στο κόσμο ότι είναι διατεθειμένος να αλλάξει την πολιτική του, μια κίνηση είναι αρκετή.

} Διώχνει τον Αυγενάκη από την Κυβέρνηση, και επιλέγει για τη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού τον επιτυχημένο Γιώργο Ορφανό.

} Με την απόφασή του αυτή, και τον κόσμο του Αθλητισμού θα ικανοποιήσει, αλλά και τους φίλους της παράταξης θα δικαιώσει.

 

Σχόλια