Αυτός προκάλεσε την μπούκα των δικών του παιδιών που τόσο καιρό τα...χάιδευε!!

 


Αυτός που ουσιαστικά προκάλεσε την μπούκα των φανατικών της Θύρας 4 στην Τούμπα, δεν είναι τα «100 παιδιά» που είπαν στο Σαββιδοτεχνείο, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν το προφίλ του Ιβάν Σαββίδη ψηλά στις συνειδήσεις των Μακεδόνων. Αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Και θα εξηγήσουμε γιατί έχουν ονοματεπώνυμο τα επεισόδια.

 1. Ο Ιβάν Σαββίδης τα τελευταία χρόνια «χαϊδεύει» τους φανατικούς της Θύρας 4. Ό,τι πούνε τα παιδιά. Ποτέ στο παρελθόν ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο πολύ χειραγωγημένος από το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν κατάφερε, χρησιμοποιώντας προφανώς δικές του μεθόδους για να τους ποδηγετεί. Δεν λέμε ότι μπορεί να τους χαρτζιλικώνει, όπως το έκαναν πολλοί πρόεδροι στο πρόσφατο παρελθόν.
 2. Ο Ιβάν Σαββίδης έπρεπε να γνωρίζει τις προθέσεις των φανατικών της Θύρας 4, καθότι είναι «δικά» του παιδιά. Όποια ώρα ήθελαν, στο παρελθόν, έμπαιναν στο γραφείο του, χωρίς να χτυπάνε την πόρτα. Σε καμιά χώρα του κόσμου οι «φανατικοί» δεν είναι επίσημοι συνομιλητές του ιδιοκτήτη.
 3. Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να εξηγήσει στον απλό και κανονικό λαό του ΠΑΟΚ, τι έγινε και οι φανατικοί, τα «δικά του παιδιά» έκαναν ό,τι έκαναν στην Τούμπα, γνωρίζοντας ότι από τον ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να αφαιρεθούν και βαθμοί αν δεν τελείωνε το παιχνίδι. Μήπως δεν τήρησε τίποτα υλικές υποσχέσεις;
 4. Ο Ιβάν Σαββίδης χρησιμοποίησε το λαό του ΠΑΟΚ και ειδικά αυτούς της Θύρας 4, για πολιτικά οφέλη και για πόλεμο στην κυβέρνηση. Το έκανε κατά κόρον με το Σαββιδοτεχνείο να καταφέρεται κατά του Μητσοτάκη προσωπικά, όπως στην περίπτωση της νέας Τούμπας, που τους άφησε να κρεμάνε αυτό το κατάπτυστο πανό.
 5. Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε τα στραβά μάτια όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ της Θύρας 4, μπούκαραν τσαμπουκά στην Θύρα 4 στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Χωρίς κανένα πιστοποιητικό εμβολιασμού και μετά από συμπλοκές με την Αστυνομία.
 6. Ο Ιβάν Σαββίδης δούλεψε σε ψιλό γαζί τον κόσμο του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν. Υποσχέθηκε πρωτάθλημα και μεταγραφές και τελικά πήρε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου. Έβαλε και το Σαββιδοτεχνείο να τον αποκαλεί «στρατηγό».
 7. Ο Ιβάν Σαββίδης μόνο έβαζε λεφτά στο παντελόνι του από τις μεταγραφές τα δυο τελευταία χρόνια που διαρκεί η πανδημία. Δεν έδωσε φράγκο για μεγάλο παίκτη. Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, απλά του βγήκε μεγάλος παίκτης. Ελεύθερος ήρθε από την Μπενφίκα.
 8. Ο Ιβάν Σαββίδης αφαίρεσε κάθε όραμα από τον λαό του ΠΑΟΚ για την φετινή χρονιά.
 9. Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε να γελοιοποιήσει ακόμα και πολύ καλούς δημοσιογράφους, βάζοντάς τους, για το μεροκάματο, να γράφουνε παπαριές ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα κι ότι ο Λουτσέσκου «θα τους «αναστήσει».
 10. Ο Ιβάν Σαββίδης, ακόμα και την ημέρα που κάηκε η Τούμπα, απαγόρευσε τους Σαββιδιτέχνες του να καταφερθούν προσωπικά εναντίον του Λουτσέσκου, λες και τρώει κουτόχορτο ο λαός του ΠΑΟΚ. Λες κι ο Ιβάν και ο Λουτσέσκου είναι οι… Δαλάι Λάμα της Θεσσαλονίκης.
 11. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν μίλησε ποτέ στο λαό του ΠΑΟΚ από τότε που έφυγε για το Ροστόφ. Στο λαό, ότι στον Ιεροκλή Μηχαηλίδη για την Γεντοκτονία των Ποντίων. Να εξηγήσει τι σκεφτόταν για τον ΠΑΟΚ την φετινή χρονιά. Κι άφησε τους Κόλκες να… κολκάρουν και τους Βασιλάκηδες των Αθηνών.

Κάποτε, θα έσπαγε το απόστημα, Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου. Διότι η αλήθεια πάντα θα βγει στον αφρό. Βγήκε, με τον «κακλύτερο τρόπο». Με το μπάχαλο. Για τα ψεύτικά τα λόγια τα μεγάλα. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πάντα γελαστός και γελασμένος που τραγούδησε ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος.

Σχόλια