ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Γιατί ο Μητσοτάκης δεν επιστρατεύει τον Γιώργο Ορφανό;


 

 

} Είναι αλήθεια, ότι η πανδημία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην Κυβέρνηση, γιατί θα πρέπει αφενός να προστατέψει την Υγεία των πολιτών, και αφετέρου να επιτρέψει και τη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και όχι μόνο.

} Εκείνο που πρέπει να γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι, ότι η πανδημία δημιουργεί λιγότερα προβλήματα στην Κυβέρνηση, από αυτά που δημιουργεί ο Αυγενάκης με τις λανθασμένες αποφάσεις του, και αυτό θα το καταλάβει στις προσεχείς εκλογές, μόνο που τότε θα είναι αργά.

} Ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να στείλει στον αγύριστο τον αποτυχημένο Αυγενάκη, και να επιλέξει για τη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού τον επιτυχημένο Γιώργο Ορφανό, που αποτελεί εγγύηση για το ποδόσφαιρο.

 

} Γιατί δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιλέγει και να χρησιμοποιεί τεχνοκράτες στην Κυβέρνηση που έχουν αποτύχει, και να μην επιστρατεύει τον Γιώργο Ορφανό που τόλμησε να κάνει τομές και να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το ποδόσφαιρο;

 

Κανείς δεν ισχυρίστηκε, ότι ίσως η Κυβέρνηση κάποια θέματα να μην τα αντιμετώπισε με την ανάλογη προσοχή και επιτυχία.

} Δεν πρέπει όμως και κανείς να αμφιβάλει, ότι η Ελλάδα είναι τυχερή και οι πολίτες ευτυχείς, που τούτη την κρίσιμη περίοδο η χώρα μας έχει Κυβέρνηση που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη , που τα εθνικά μας θέματα τα αντιμετωπίζει με επιτυχία.

 

} Έχετε σκεφθεί ποια θα ήταν η κατάσταση της Χώρας σήμερα, αν στην Κυβέρνηση βρίσκονταν ο ΣΥΡΙΖΑ και στη καρέκλα του Πρωθυπουργού ο Τσίπρας;

} Το γεγονός και μόνο ότι ο Ερντογάν βρίζει και ρίχνει το ανάθεμα στον Έλληνα Πρωθυπουργό σημαίνει, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει καλά τη δουλειά του.

 

} Φοιτητές και άλλα περιθωριακά στοιχεία που ανήκουν στον αριστερό, εμπόδισαν τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να μπουν στο χώρο του Πολυτεχνείου για να αφήσουν ένα λουλούδι .

} Ποιος έδωσε το δικαίωμα όμως στους συγκεκριμένους φοιτητές να λογοκρίνουν ποιοι Βουλευτές θα περάσουν στο Πολυτεχνείο και ποιοι όχι;

} Έτσι αντιλαμβάνονται οι αριστεροί τη Δημοκρατία, η μήπως είναι λάτρεις των Κομμουνιστικών καθεστώτων ;

 

} Ο Μουτσινάς, ένα φαλακρό παιδί όχι και τόσο...φανατικός άνδρας, δήλωσε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, ότι θέλει να αποκτήσει όχι ένα αλλά δύο παιδιά, ενώ το σωστό είναι ότι θέλει να αγοράσει παιδιά, γιατί για να αποκτήσει παιδιά με τον φυσιολογικό τρόπο αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί, γιατί κουβαλάει το γνωστό... προοδευτικό κουσούρι.

} Όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα μέσα ενημέρωσης, και συμβαίνει οι περισσότεροι να είναι πισωγλέντηδες, επηρεάζουν τα νέα παιδιά με αποτέλεσμα ο αριθμός των τρύπιων συνεχώς να μεγαλώνει.

 


Σχόλια