Ετοιμάζεται νέα περήφανη...πώληση με Ζίφκοβιτς;

 


 

 

Οι Άραβες στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του Ζίφκοβιτς προκειμένου να αποκτήσουν τον Σέρβο παίκτη του ΠΑΟΚ.

} Ας ευχηθούμε, ότι ένας ακόμη καλός παίκτης δεν θα εγκαταλείψει το ΠΑΟΚ, που σιγά-σιγά ο Λουτσέσκου δημιουργεί μια καλή ομάδα.

 

} Ο Ζαμπά, που κάποιοι... ειδικοί βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν  ποδοσφαιρικό ταλέντο, δεν μπόρεσε να στεριώσει στην ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ, και επιστρέφει στο ΠΑΟΚ.

} Ήταν τόσες πολλές οι άστοχες επιλογές κάποιων... ειδικών, ήταν τόσοι πολλοί οι μέτριοι παίκτες που ορισμένοι...ειδήμονες είχαν κουβαλήσει στο ΠΑΟΚ, που αναγκάστηκαν να τους δώσουν δανεικούς σε διάφορες ομάδες που αγωνιστικά παρέμεινα στάσιμοι.

 

} Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, τα πήγε περίφημα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, και θα μπορούσε να τα πάει ακόμη καλύτερα αν οι παίκτες του Δικεφάλου δεν έκαναν τόσα ποσά λάθη.

} Αυτό που απέδειξε ο ΠΑΟΚ είναι ότι διαθέτει μια πολύ καλά ομάδα, και θα γίνει ακόμη καλύτερη αν καταφέρει ο Θανάσης Χατζόπουλος να την ενισχύσει με έναν ψηλό παίκτη ακόμη, γιατί εκεί είναι πρόβλημα κατά τη δική μας εκτίμηση.

} Βέβαια οι... ειδικοί έχουν διαφορετική άποψη και ενίσχυσαν την ομάδα με την απόκτηση του Μάντζαρη, που δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στην Πολωνία αλλά ούτε και στο Ισραήλ που αγωνίστηκε για μερικά παιγνίδια στην κάθε ομάδα.

 

} Θεωρούμε, ότι η ομάδα χρειάζεται πράγματι ενίσχυση, και ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι διατεθειμένος να βάλει πάλι το χέρι στη τσέπη, όχι όμως με την απόκτηση του Μάντζαρη γιατί στην ίδια θέση παίζει ο Καμπερίδης και η διαφορά μεταξύ τους δεν είναι πολύ μεγάλη.

 

} Αντίθετα με την ομάδα μπάσκετ, η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ μέσα σε μια περίπου εβδομάδα πέτυχε δεύτερη νίκη επί του Ολυμπιακού, και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση ακόμη και του πρωταθλήματος.

 

} Όταν η Εθνική μας κατακτούσε το Γιούρο  2004, στην ομάδα αγωνίζονταν παίκτες  με ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά και με προσωπικότητα.

} Σήμερα η Εθνική μας δεν διαθέτει τέτοιους παίκτες, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της, ούτε από το ΚΟΣΟΒΟ.

} Η Βόρεια Μακεδονία κλείδωσε το μπαράζ και  εξασφάλισε το εισιτήριο για το Κατάρ, ενώ η δική μας Εθνική εξασφάλισε την αποτυχία.

 

} Βλέποντας κανείς την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ  διαπιστώνει, πόσο δίκαιο είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης που τα βρόντηξε και γλίτωσε από την συμμορία που ταλαιπωρεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλές δεκαετίες.

 

} Ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ είχε δηλώσει, ότι το θέμα της διαιτησίας το αναλαμβάνει προσωπικά, και υποσχέθηκε πως δεν υπάρξουν διαιτητικά παρατράγουδα.

} Την απάντηση στον Λιόλιο την δίνει η ΚΑΕ Ηρακλής με την ανακοίνωση που εξέδωσε και αναφέρει για τη σφαγή που υπέστη στο παιγνίδι με τον Άρη.

 

} Κάποιος  ... ευαίσθητος κακοήθης ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Θανάσης Κατσαρής δεν έδωσε το παρόν στο παλατάκι για να παρακολουθήσει το παιγνίδι της ομάδας Βόλεϊ με τον Ολυμπιακό, και σχολίασε σκωπτικά την απουσία του.

} Μπορεί ο Πρόεδρος του Α.Σ. να μην βρέθηκε στο παλατάκι για πολλούς λόγους, όταν μάλιστα υπάρχει το θέμα της πανδημίας.

} Στο παλατάκι όμως βρίσκονταν τα... χρήματα που διέθεσε για να δημιουργήσει αυτήν την πολύ καλή ομάδα, ώστε να παίρνει νίκες από τον Ολυμπιακό.

 

} Την καλή λειτουργία και τον έλεγχο του γηπέδου  τον είχε ο Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, γι αυτό και όλα κύλισαν ομαλά στο παλατάκι.

} Ο Θανάσης Καπετανάκης δεν φοβάται το... πολιτικό κόστος, γι αυτό μπορεί και βάζει τον κάθε κατεργάρη στη θέση του.

Σχόλια