ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τσίπρας εγκλωβισμένος από παρακρατικές οργανώσεις, κουκουλοφόρους και φίλους του Κουφοντίνα…

 


 Οι... επικοινωνιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ, υπέδειξαν στον Τσίπρα να εμβολιαστεί δημόσια, και από την άλλη μεριά έβαλαν τον γνωστό καραγκιόζη Πολάκη να διαλαλεί ότι το εμβόλιο δεν μας προστατεύει από τον Κορονοιό.

} Οι πολίτες όμως γνωρίζουν τα παιγνίδια που προσπαθεί να παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, και όχι μόνο δεν πείθετε από τις δήθεν καλές προθέσεις του Τσίπρα, αλλά γελάνε με τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν , προκειμένου να τους ξεγελάσουν.

 

} Από την πλευρά της Κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί με διαγγέλματα να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, χωρίς όμως να επιτυγχάνει το στόχο του.

} Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι εύκολο η Κυβέρνηση να πείσει τους αρνητές να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, και πρέπει να ομολογήσουμε ότι αυτό είναι γενικότερο φαινόμενο, και το βλέπουμε και στα αναπτυγμένα Ευρωπαϊκά Κράτη.

 

} Δεν φτάνει που ο Μαραθώνιος δημιουργεί σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, θα πρέπει τις επόμενες  μέρες  τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου να μαζεύουν τα σκουπίδια που δημιουργούν οι... ευαίσθητοι που πηγαίνουν να ... δοξάσουν τους Μαραθωνοδρόμους.

} Το βρίσιμο που έριξαν οι υπάλληλοι των συνεργείων καθαριότητας είναι δικαιολογημένο, γιατί σαν να μην έφταναν οι τόνοι σκουπιδιών που μαζεύονται κάθε μέρα, τώρα έχουν και τα... εξτρά σκουπίδια του μαραθωνοδρόμου.

 

} Η διεύθυνση τεχνικών  έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε στη διαγράμμιση της Εθνικής οδού 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστα-Αρναία-Παλαιοχωρίου.

 

} Οι γνωστοί δημοσιογράφοι του γλυκού νερού ξέμεναν  από τα σοβαρά θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των πολιτών, και ασχολούνται με τα προσωπικά δεδομένα των πολιτικών.

} Ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης είναι θετικός στον Κορονοιό, έγραφε μια εφημερίδα από αυτές που χαρακτηρίζονται κουτσομπολίστηκες.

} Τώρα θα έχει άδικο ο Θοδωρής Ζαγοράκης αν προχωρήσει σε μηνύσεις , γιατί όπως αναφέρουμε και παραπάνω, η υγεία ενός πολιτικού αλλά και του κάθε πολίτη, θεωρείται προσωπικό δεδομένο;

 

} Κάθε φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται δημόσια και ζητεί τη στήριξη των πολιτών να τον στηρίξουν στη διεκδίκηση της Προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, ο σοβαρός κόσμος εξοργίζεται και όχι άδικα.

} Πόσο θράσος πρέπει να διαθέτει ο ... λεφτά υπάρχουν , ώστε ενώ έχει αποτύχει ως πολιτικός, να επιζητεί την επιστροφή του στη πολιτική σκηνή της Χώρας.

} Το ΚΙΝΑΛ που μπορεί να μετονομαστεί σε ΠΑΣΟΚ, χρειάζεται ένα σοβαρό Πρόεδρο που να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, και όχι κάποιον που θεωρείται ξεπερασμένος.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαπράξει αρκετές λανθασμένες επιλογές, και θα τις είχε πληρώσει ακριβά αν είχε απέναντι έναν  σοβαρό και αξιόπιστο Αρχηγό της Αντιπολίτευσης.

} Ο Τσίπρας όμως βρίσκεται εγκλωβισμένος με την περίεργη πελατεία του, που την αποτελούν παρακρατικές οργανώσεις, κουκουλοφόροι, φίλοι του Κουφοντίνα και άλλων... προοδευτικών απατεώνων. 

 

 

Σχόλια