ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Οι αριστεροί επιστράτευσαν την Ολλανδή πορνόγρια...


 


 

Άλλος ένας σκληρός κακοποιός έφυγε με μεγάλη άνεση από τις φυλακές Κορίνθου, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά και ακόμη περισσότερες απορίες, για τον τρόπο που φυλάσσονται οι κρατούμενοι στα σωφρονιστικά μας καταστήματα.

} Η ευκολία με την οποία ένας  εγκληματίας κρατούμενος μπορεί να αποδράσει από το κατάστημα των φυλακών είναι τουλάχιστον περίεργος.

 

} Οι Υγειονομικοί  που πραγματοποίησαν πορεία για να εκφράσουν  τη διαμαρτυρία τους  δήλωσαν ότι δεν είναι κατά του εμβολιασμού (τυχαία... όμως δεν εμβολιάστηκε κανένας), αλλά είναι κατά της υποχρεωτικότητας.

} Που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι... Συνταγματολόγοι ανεμβολιαστές, που για να δικαιολογήσουν την άρνησή τους να εμβολιαστούν, χρησιμοποιούν τα άρθρα του Συντάγματος που μιλούν για την ατομική ελευθερία και του... κώλου τα εννιάμερα;

 

} Μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας, επέλεξε τον Διευθυντή της παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσικόπουλο, να αντιμετωπίσει μια δύσκολη περίπτωση, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα μικρό παιδάκι.

} Αυτή η περίπτωση μας δίνει το δικαίωμα να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά τη δική μας πάγια θέση, ότι η Θεσσαλονίκη που αγνοείται από την εκάστοτε Κυβέρνηση, διαθέτει τους καλύτερους Γιατρούς στην Ελλάδα.

 

} Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την περίπτωση του Επόπτη Υγείας, που υπηρετεί στην Υγειονομική Υπηρεσία της Χαλκιδικής, για να πληγώσουν την εικόνα του Περιφερειάρχη.

} Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει ο Περιφερειάρχης ρε σεις ... προοδευτικοί του αριστερού χώρου, να θεραπεύσει ένα σοβαρά ασθενή άνθρωπο;

} Αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να τους συνετίσει-θεραπεύσει μόνο ένας Εισαγγελέας, γιατί είναι αλήθεια ότι υπάρχει κάποια χαλαρότητα σχετικά με τον  τρόπο που λειτουργούν τα Δικαστικά όργανα.

 

} Πριν δύο μέρες υπήρξε σύσκεψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης, και μεταξύ των άλλων συζητήσεων αναφέρθηκαν και στην επιλογή εκείνου του στελέχους, που θα διεκδικήσει τη μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

} Στο τραπέζι έπεισαν κάποια ονόματα που θα μπορούσαν να σταθούν με αξιώσεις όπως λένε απέναντι στον σημερινό Περιφερειάρχη, αλλά οι προταθέντες δήλωσαν ... κώλυμα.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ενδιαφέρον υπήρξε και από κάποιον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος προχώρησε λίγο παρακάτω  λέγοντας, πως θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό να του δώσει το χρίσμα του υποψηφίου για τις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

} Από τη στιγμή που υπάρχει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, είναι τρελό να ασχολείται κανείς με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ήταν η απάντηση ενός έτερο Βουλευτή.

 

} Είναι γεγονός και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ότι στην προπαγάνδα οι αριστεροί δεν παίζονται.

} Για να ασκήσουν κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακάλυψαν μια ακτιβίστρια Ολλανδή Δημοσιογράφο, προκειμένου με τις ερωτήσεις της να δημιουργήσει πρόβλημα στον Πρωθυπουργό.

} Με τέτοια τεχνάσματα όμως  δεν πείθονται οι πολίτες, οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν την Κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι έχει διαπράξει και κάποια λάθη κυρίως στις επιλογές της.

Σχόλια