Άθλιο παιχνίδι σε βάρος του ΠΑΟΚ η διμούτσουνη Καλυψώ Γούλα...

  

Οι Άραβες αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον μεσοεπιθετικό  Ιταλό παίκτη Τζιοβίνκο, για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ.

} Ο Λουτσέσκου όμως συνεχίζει να θέλει στην ομάδα τον Ιταλό παίκτη, και έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις  μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Αλ Χιλάλ στην οποία ανήκει ο Τζιοβίνκο.

} Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του Ρουμάνου τεχνικού, δεν μπορούμε όμως να μην εκφράσουμε τις δικαιολογημένες απορίες μας.

 

} Αφού ο Ιταλός παίκτης Τζιοβίνκο είναι τόσο καλός όπως πιστεύει ο Λουτσέσκου, γιατί δεν έδειξε ενδιαφέρον κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα να τον αποκτήσει;

} Εν πάση περιπτώσει, αν ο Λουτσέσκου θέλει τον Τζιοβίνκο και επιθυμεί να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να του χαλάσει το χατίρι .

 

} Είναι αλήθεια, και αυτό εμείς το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι ένας έμπειρος παίκτης που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, είναι απαραίτητος στην ομάδα.

} Άλλωστε, δεν είναι μόνο ο Τζιοβίνκο για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, υπάρχουν ακόμη δύο παίκτες που έχει επιλέξει ο Λουτσέσκου, και μπορούν να αποκτηθούν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

} Πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επί της Νίμπουργκ Τσεχίας μέσα στην έδρα της.

} Οι Τσέχοι τρόμαξαν από την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, και έδωσαν τα εύσημα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τη στήριξη που προσέφεραν στην ομάδα τους.

} Είναι γεγονός, ότι σε δύσκολη περίοδο όπου η πανδημία έχει τρομοκρατήσει τον κόσμο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν κώλωσαν και βρέθηκαν στην Πράγα για να βοηθήσουν ηθικά την ομάδα τους.

 

} Ο Άρης αποφάσισε, και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας Καμαρά, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό.

} Αυτή είναι μια ακόμη περίπτωση που δικαιώνει όλους εκείνους που λένε και θεωρούν  τον Άρη, Υποκατάστημα του Ολυμπιακού.

} Εκτός, και αν θεωρούν το παιγνίδι χαμένο, και θέλουν να θυσιάσουν τον Καμαρά εξυπηρετώντας συγχρόνως και τα συμφέροντα του Μαρινάκη.

 

} Όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης  ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, είχε επιλέξει τον Μάκη Γκαγκάτση για διευθυντή της ΠΑΕ, κάποιοι είχαν εκφράσει έντονα τη διαφωνία τους.

} Τι έχουν να που όλοι αυτοί σήμερα, που ο Μάκης Γκαγκάτσης ,μαζί με την συνεργάτιδά του Αντιγόνη αποτελούν τον Πυλώνα του ΠΑΟΚ και της καλής λειτουργίας της ΠΑΕ;

 

} Αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ που ορισμένοι τους είχαν απορρίψει, σιγά-σιγά καταξιώνονται με τις εμφανίσεις τους, και συμμετέχουν στο βασικό κορμό της ομάδας.

} Αυτός που παραμένει... στάσιμος, αυτός που δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του τον Λουτσέσκου, είναι ο ακριβοπληρωμένος Ελ Καντουρί.

} Είναι ο παίκτης για τον οποίο είχε δηλώσει ο πρώην  τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερέιρα, ότι στην προπονητική καριέρα δεν έχει προπονήσει έναν τέτοιο... παικταρά.

 

} Η Πρόεδρος του Καυταντζογλείου  Καλυψώ Γούλα που υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Μπουτάρη, σχετικά με την χρησιμοποίηση του γηπέδου από τον ΠΑΟΚ, παίζει διπλό παιγνίδι.

} Στους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι το θέμα είναι απλό και μπορεί να λυθεί άμεσα, αν το επιθυμεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης.

} Την ίδια μέρα στους δημοσιογράφους της Αθήνας δήλωσε, ότι περιμένουν τον ΠΑΟΚ να παραστεί στο συμβούλιο, αλλά δεν έρχεται.

 

} Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, και η δικαίωση δική μας που μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε για τα πολλά και σοβαρά λάθη που έχει διαπράξει η Κυβέρνηση στις επιλογές της.

 

} Πριν αρκετά χρόνια, κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι έκαψαν τον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα στη Καλαμάτα, μέχρι σήμερα όμως τα αρμόδια όργανα ακόμη δεν τους ανακάλυψαν, και το ερώτημα είναι αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν.

} Πριν 2-3 χρόνια, κάποιοι... δολοφόνοι αποφάσισαν  να ξυλοκοπήσουν άγρια τον Λαρισαίο διαιτητή Τζήλο, και ενώ λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι, τα αρμόδια όργανα συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα.

 

} Προχθές, κάποιοι από την ίδια συμμορία, έσπασαν το αυτοκίνητο του Δικαστή του διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

} Κατά τα άλλα έχουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα, αλλά τα αποτελέσματα μας διαψεύδουν και η κρίση συνεχίζεται.

 

 

Σχόλια