Σιγά μην επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ Γιαννούλης και Τζόλης!!

 


 

Κάποιος που  ασχολείται με την...ενημέρωση γράφει στην ιστοσελίδα του, ότι οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ Γιαννούλης και Τζόλης που πουλήθηκαν στην Νόριτς, πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη.

} Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί αγαπητέ μου, αλλά την επιστροφή των δύο παικτών στον ΠΑΟΚ την θεωρούμε αρκετά δύσκολη για πολλούς λόγους.

 

} Βασικός λόγος είναι το οικονομικό, γιατί παίκτης που στοίχησε στην Αγγλική ομάδα περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ, δεν μπορεί να επιστρέψει στο ΠΑΟΚ με ένα εκατομμύριο ευρώ, γιατί μόνο τόσο μπορεί να διαθέσει ο Ιβάν Σαββίδης.

} Δεύτερος λόγος είναι, ότι θα βρεθούν ομάδες του εξωτερικού που μπορούν να διαθέσουν το κόστος της μεταγραφής τους, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την επιστροφή τους στο ΠΑΟΚ.

} Μια ομάδα που ετοιμάζει παίκτες και τους πουλάει γιατί χρειάζεται έσοδα, είναι δύσκολο να πληρώσει τόσα πολλά χρήματα για την επιστροφή τους.

 

} Αυτό που εμείς γνωρίζουμε είναι, ότι ο Λουτσέσκου συνεχίζει να ψάχνει τους παίκτες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και μπορεί να τους αποκτήσει.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει εντοπίσει δύο παίκτες που ταιριάζουν στο ΠΑΟΚ, και θα προσπαθήσει έχοντας φυσικά το πράσινο φως από τον Ιβάν Σαββίδη, να τους εντάξει στη δύναμη της ομάδας.

 

} Σκληρή αντιπαράθεση προέκυψε ανάμεσα στην ΕΠΟ και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Αυγενάκη, και τις διαφορές προσπαθούν να τις λύσουν μέσω ανακοινώσεων.

} Ο Λευτέρης Αυγενάκης με δήλωσή του αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε ο Δικαστής Διαιτητικού Δικαστηρίου  της ΕΠΟ, και μεταξύ άλλων αναφέρει για την ώρα ευθύνης και UEFA και της  FIFA.

} Η ΕΠΟ απάντησε με δική της ανακοίνωση, και μεταξύ των άλλων αναφέρει και την υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου.

 

} Το ερώτημα που απευθύνουμε εμείς προς τον Υφυπουργού Αθλητισμού είναι το εξής: Αφού Λευτέρη Αυγενάκη  η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει αποτύχει, εσύ γιατί φρόντισες να κρατήσεις  τον αποτυχημένο κουμπάρος σου σε αυτή;

 

} Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θανάσης Χατζόπουλος που βρίσκεται στην ηγεσία της ΚΑΕ, δήλωσε, ότι πληρώνει δύο ομάδες γιατί από τους παλιούς παίκτες δεν έδιωξε κανέναν.

} Αυτή είναι μια δήλωση που εμείς τουλάχιστον δεν την θεωρούμε εύστοχη, γιατί αν υπάρχουν παίκτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένουν και να πληρώνονται στο ΠΑΟΚ.

 

} Μόνο με πρόστιμο τιμωρήθηκε το Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, για τη απαράδεκτη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον Βόλο, όπως έγραψαν στις εκθέσεις τους τα αρμόδια όργανα.

 

} Η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει την οικονομική στήριξη όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια,  κατάφερε αθόρυβα να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα Βόλεϊ, που να κερδίζει τον Ολυμπιακό τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

} Η Διοίκηση , και ειδικότερα ο Γραμματέας Θανάσης Καπετανάκης εν όψει του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό φρόντισε να καλέσει όλους τους παράγοντες που κατά καιρούς έχουν προσφέρει στο ΠΑΟΚ.

} Στο χθεσινό παιγνίδι στο ο ποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ, έδωσαν το παρόν αρκετοί παράγοντες δημιουργώντας με την παρουσία τους ένα πολύ καλό κλίμα.

 

} Το παιγνίδι παρακολούθησε ο πρώην Πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος με τα παιδιά του, ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, ο χορηγός της ομάδας Κώστας Αμοιρίδης, και ο Βιειρίνια που συνεχίζει να δίνει το παρόν στο παλατάκι, άλλοτε για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ, και άλλοτε την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ όπως έκανε χθες.

 

} Μετά τα παρατράγουδα που συμβαίνουν στην ΕΠΟ, δικαιώνουν την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να τα βροντήξει και να φύγει, αφήνοντας τη συμμορία να διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχόλια