Τώρα που...παντρεύτηκε ο Σίντγκλεϊ μπορεί και να παίξει μπάλα!

 


 

 

Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν ότι το αυριανό παιγνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ.

} Μπορεί η φετινή πορεία της  ομάδας του Περιστερίου να μην είναι όπως των προηγούμενων ετών, όταν όμως αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ γίνεται... Ατρόμητος.

} Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να θέλει να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, για να το πετύχει όμως θα πρέπει ν α τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο.

 

} Στο συγκεκριμένο παιγνίδι και αφού το αποφασίσει ο Λουτσέσκου, η ομάδα θα ενισχυθεί και με τον Σίντκλέι που επιστρέφει από τραυματισμό και θα πάρει τη θέση του ανέτοιμου Βιεϊρίνια.

} Μια νίκη αύριο θα κρατήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, και θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών εν όψει των δύσκολων αγώνων που θα ακολουθήσουν.

 

} Ο Σιντκλέι εκμεταλλεύθηκε την αγωνιστική άδεια που είχε λόγω του τραυματισμού του, και προχώρησε σε γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του.

} Η επιλογή του Βραζιλιάνου παίκτη του ΠΑΟΚ σχετικά με την σύντροφό του είναι αρκετά εύστοχη, γιατί εμφανισιακά πρόκειται για μια καλλονή .

 

} Γνωστός μάνατζερ πρότεινε στο Λουτσέσκου δύο παίκτες που χρειάζεται η ομάδα για να καλύψει τα εμφανή κενά της.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν , ότι τον έναν τον απέρριψε αμέσως ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ για τον δεύτερο συλλέγει περισσότερες πληροφορίες.

} Ο Λουτσέσκου είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί θέλει παίκτη που θα βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα, και όχι να προσθέσει μ ια ακόμη μετριότητα στο ΠΑΟΚ.

 

} Όταν ένας παίκτης φεύγει από την ομάδα, θα πρέπει αυτός που θα τον αντικαθιστά να είναι τουλάχιστον μια κλάση καλύτερος , γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο ο ΠΑΟΚ.

 

} Στο αυριανό παιγνίδι με τη Λάρισα στο παλατάκι, αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν να διαπιστώσουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ Μάντζαρης.

} Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ, γνωρίζουν ποιες είναι οι δυνατότητες του Μάντζαρη, και δεν περιμένουν να τις διαπιστώσουν  στο αυριανό παιγνίδι με την Λάρισα, αν ο Λυκογιάννης τον χρησιμοποιήσει.

} Εμείς που δεν είμαστε... ειδικοί, πιστεύουμε ότι μεγαλύτερη ανάγκη έχει η ομάδα από έναν ψηλό παίκτη, παρά από τον ρολίστα Μάντζαρη που τον ίδιο ρόλο μπορεί να παίξει και ο Καμπερίδης.

 

} Πιθανόν, η αγάπη που τρέφει ο Θανάσης Χατζόπουλος για την ομάδα, και ο παρορμητισμός που τον διακρίνει, τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποκτήσει  τον Μάντζαρη.

 

} Σε καλή αγωνιστική πορεία βρίσκεται και η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία σε δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό, πέτυχε ισάριθμες νίκες.

} Ενημερώνουμε κάποιους παραπληροφορημένους , ότι η ομάδα επικράτησε σε δύο συνεχόμενα παιγνίδια με τον Ολυμπιακό, χτίστηκε και πληρώθηκε από τον Θανάση Κατσαρή.

 

} Η... αδελφή ψυχή από τον Λονδίνο που βρίσκεται στην Προεδρία της ΚΕΔ, πιστεύει ότι οι Έλληνες διαιτητές  έχουν ωριμάσει τόσο πολύ, είναι τόσο δίκαιοι ώστε να μην επηρεάζονται από την εντοπιότητα, γι αυτό όρισε τον Ευαγγέλου του συνδέσμου της Αθήνας στο Περιστέρι;

} Μα, μπορεί να ισχυριστεί κάποιος τι θα μπορούσε να κάνει ένας  διαιτητής όταν υπάρχει η ανωτερότητα της ομάδας, ώστε να τη στερήσει τη νίκη;

} Να δείξει εύκολα κίτρινες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ, ώστε να μην μπορούν να αγωνιστούν στο παιγνίδι με τον Άρη ρε ηλίθιε.

Σχόλια