ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Μητσοτάκης ν΄ ασχοληθεί με τα βαρίδια της ΝΔ...


 


 

Ο Τσίπρας απαγόρευσε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζονται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, γιατί με τις λανθασμένες τοποθετήσεις τους πληγώνουν την εικόνα του κόμματος και τη δική του.

} Δεν γνωρίζουμε σε ποιους είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αλέξης, πάντως  όχι στον Πολάκη, γιατί αυτός έχει εντολή να παίζει το δικό του ρόλο.

 

} Τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν συμμετείχε στο ντιμπέιτ με τους άλλους πέντε υποψηφίους, γιατί γνωρίζει τις αδυναμίες του και δεν ήθελε να εκτεθεί.

} Τις αδυναμίες σου όμως Γιωργάκη δεν τις γνωρίζεις μόνο εσύ αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες, γιατί δοκιμάστηκες ακόμη και ως Πρωθυπουργός, και τα έκανες «σκατά».

} Πόσο θράσος πρέπει να διαθέτει ο... λεφτά υπάρχουν, ώστε να θέλει να διεκδικήσει την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ, όταν θεωρείται ο πλέον αποτυχημένος  πολιτικός της Χώρας;

 

} Από την πλευρά της Κυβέρνησης υπάρχουν κάποια βαρίδια που θα πρέπει να τα απομακρύνει άμεσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

} Ένα τέτοιο βαρίδιο που εκθέτει συνεχώς τον Πρωθυπουργό με τις αποφάσεις του, θεωρούμε εμείς τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

 

} Θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή η επιλεκτική μνήμη, ότι οι κουμπάροι του Αυγενάκη που συμμετείχαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στη προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν συμφέροντα τρίτης ομάδας, διέπραξαν έγκλημα σε βάρος του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να τους ξεφτιλίσει το CAS.

} Γι αυτόν τον πολύ σοβαρό λόγο και πολλούς ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να απομακρύνει άμεσα στον Αυγενάκη από το Κυβερνητικό σχήμα.

} Ακόμη και ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης τον πήρε χαμπάρι και τον εγκατέλειψε, ο Πρωθυπουργός όμως συνεχίζει να τον στηρίζει.

 

} Ευτυχώς για τον Τσίπρα δυστυχώς για τους πολίτες  που υπάρχει η πανδημία, και ο Αλέξης έχει επιχείρημα να ασκήσει κριτική στη Κυβέρνηση.

} Ακόμη όμως και το σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, νέα δημοσκόπηση πάλι δείχνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 11% ποσοστιαίες μονάδες.

} Αυτό το γνωρίζει ο Αλέξης, γι αυτό και στο αφήγημά του στα κανάλια όταν εμφανίζεται, ζητάει την απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι εκλογές.

 

} Και αυτό το κάνει εκ του ασφαλούς, γιατί αφενός γνωρίζει ότι ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να τον κάνει το κέφι, και αφετέρου γιατί αν ζητήσει εκλογές ξέρει ότι θα τις χάσει, και τότε ανοίγει ένας άλλο πολιτικός δρόμος γι αυτόν, όχι και τόσο ευχάριστος.

 

} Μπορεί όλα τα Νοσοκομεία της Χώρας και ειδικότερα αυτά της Θεσσαλονίκης, να αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά προβλήματα.

} Αν εξαιρέσουμε το Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, που ο διευθυντής της ΜΕΘ Καπραμέλος  πρέπει να έχει πιάσει συγχρόνως δουλειά και στο... ΣΚΑΙ, κανένας άλλος διευθυντής η διοικητής του Νοσοκομείου δεν βγήκε να κελαηδήσει στα κανάλια.

 

} Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Πόλης σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος, συνεχίζει όμως να λειτουργεί ικανοποιητικά, και αυτό οφείλεται στον Διοικητή  Νίκο Αντωνάκη, στην Υποδιοικήτρια Σαμπρίνα Τιτοπούλου και τον επίσης Υποδιοικητή Σαρασίδη, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό στην Διευθύντρια Δέσποινα Χατζηβασιλείου.

} Και όμως, την επιτυχημένη διευθύντρια, την έντιμη και την αποτελεσματική Δέσποινα Χατζηβασιλείου, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες του «κώλου», που προσπαθούν να τη βρωμίσουν με διάφορες αναλήθειες που εκφράζουν.

 

} Το χειρουργείο που κλήθηκε να πραγματοποιήσει σε μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας ο Διευθυντής της παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσικόπουλος, πήγε θαυμάσια.

Σχόλια