Φωλιά υπερμετάδοσης του κορωνοϊού η Τούμπα - Χωρίς πιστοποιητικό οι 3/4 συλληφθέντες!!

 


ΣΟΚ. Φωλιά υπερμετάδοσης του κορωνοϊού αποτέλεσε η Τούμπα στο χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη. Τα όσα επεισόδια που προκλήθηκαν με την εισβολή χούλιγκαν στον αγωνιστικό χώρο, αποτέλεσαν την αιτία να γίνει μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο ΠΑΟΚ αγνόησε τα μέτρα της Πολιτείας κατά του κορωνοϊού και στην Τούμπα όποιος ήθελε… έμπαινε χωρίς κανένα μέτρα προστασίας, σε μια περίοδο που η Θεσσαλονίκη έχει γονατίσει από την υπερμετάδοση του ιού.

Η αστυνομία προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έρευνα σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου της Τούμπας, που είναι επιφορτισμένοι με τους ελέγχους πιστοποιητικών για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού!

Από τους τέσσερις συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, μόνο ένας είχε πάνω του τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δεν είχαν απολύτως κανένα έγγραφο μαζί τους και δήλωσαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, ότι αγνοούσαν πως έπρεπε να ήταν εφοδιασμένοι με αυτά.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στους τρεις παραπάνω, εκτός από τις συνδεόμενες με τα επεισόδια κατηγορίες, επιπλέον κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών (285 ΠΚ).

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι των ελέγχων αναζητούνται για να συλληφθούν για το παραπάνω αδίκημα στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Στο μεταξύ, οι συλληφθέντες, τρεις Έλληνες και ένας Σέρβος (ηλικίας 21 έως 40 ετών) παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τετάρτη και αποφάσισε να μην τους αφήσει ελεύθερους. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να δικαστούν θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Διώκονται για βία στους αθλητικούς χώρους, απόπειρα σωματικών βλαβών, διατάραξη, βία κατά υπαλλήλων, ενώ, κατά περίπτωση, για οπλοκατοχή (όπως και για το παραπάνω αδίκημα που περιγράφεται στο άρθρο 285 του ΠΚ).

Σχόλια