ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Σε λίγο οι αριστεροί θα γιορτάσουν τον… πατριώτη Κουφοντίνα!..

 


 

Κάποιος υποψήφιος για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ δήλωσε, ότι η καθυστερημένη απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να δείξει ενδιαφέρον για την Προεδρία του Κινήματος, κρύβει παγίδα, και κατά την δική μου εκτίμηση παίζει το παιγνίδι του Τσίπρα.

} Ο αποτυχημένος πολιτικός που ο... σοφός Λαός λόγω κληρονομιάς τον έκανε ακόμη και Πρωθυπουργό, θέλει να προκαλέσει μπάχαλο στο ΚΙΝΑΛ, παίζοντας περίεργο λόγο όπως αναφέρουμε και παραπάνω.

} Ο «λεφτά υπάρχουν», αν είχε έστω και ελάχιστη τσίπα, αν διέθετε έστω και μια ελάχιστη αξιοπρέπεια, θα είχε εξαφανιστεί από την πολιτική, και δεν θα διεκδικούσε την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

 

} Φαίνεται  όμως ότι ο Γιωργάκης εκμεταλλεύεται τον... υπέροχο Λαό, αυτόν ντε που έληγε ο Στρατηγός Κονδύλης αν ήξερε πόσο ηλίθιος είναι θα τον Κυβερνούσε από δεκανέας, και χωρίς να ντρέπεται εμφανίστηκε να ζητά  την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ.

 

} Προβληματίζεται σοβαρά ο Τσίπρας με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, που δίνουν μόνιμα προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, και προσπαθεί να ανακαλύψει κάποιο θέμα για να μπορέσει να στριμώξει την Κυβέρνηση.

} Μέχρι τώρα, ο Τσίπρας προσπάθησε αρκετές φορές χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα προκειμένου να αλλάξει το αποτέλεσμα, αλλά απέτυχε σε όλες.

} Η τελευταία του προσπάθειά στηρίζεται στα χρήματα που διέθεσε η Κυβέρνηση στα μέσα ενημέρωσης , για να περάσει το μήνυμα στους πολίτες, ότι πρέπει να εμβολιαστούν .

 

} Έτσι αποφάσισε να προκαλέσει εξεταστική επιτροπή για να θολώσει τα νερά, που θα ερευνήσει που και με ποιο τρόπο διατέθηκαν τα χρήματα στα κανάλια.

} Ευχαρίστως ήταν η απάντηση της Κυβέρνησης, μόνο που θα πρέπει η εξεταστική επιτροπή να ξεκινήσει την έρευνα από το 2015 μέχρι και σήμερα.

 

} Όλα συνηγορούν, ότι ο Τσίπρας παίζει το τελευταίο χαρτί και το πιο πιθανό είναι, ότι πηγαίνει για μαλλί και θα φύγει κουρεμένος όπως λέει και η λαϊκή παροιμία.

} Πως όμως μπορεί ο Τσίπρας να θεωρεί στημένες τις δημοσκοπήσεις, όταν αυτές δικαιώνονται από τα εκλογικά αποτελέσματα;

 

} Χθες στη Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις  στο άγαλμα του Βενιζέλου, και συμπτωματικά αυτοί που τις οργάνωσαν ήταν αριστεροί.

} Την πρώτη την πραγματοποίησαν αριστεροί του ακραίου χώρου, και διαμαρτύρονται γιατί διαφωνούν με την αμυντική συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με τις ΗΠΑ.

} Την δεύτερη συγκέντρωση πραγματοποίησαν πάλι αριστεροί, διαμαρτυρόμενοι για τον... ήρωα Ζακ που μπούκαρε σε ένα χρυσοχοείο και είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον ιδιοκτήτη.

 

} Το ερώτημα το δικό μας είναι το εξής: Είναι τυχαίο ότι όσοι βαπτίζονται ήρωες ανήκουν στον αριστερό χώρο;

} Τώρα σειρά έχουν να οργανώσουν και μια γιορτή για τον... πατριώτη Κουφοντίνα, που σκότωσε έντεκα ανθρώπους χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πράξη του.

 

Σχόλια