ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Επέστρεψε ο "λεφτά υπάρχουν"!


 


Η πρωτοπορία που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στη Νέα Δημοκρατία ενοχλούσαν τον Τσίπρα, και θα έπρεπε να ανακαλύψει κάποιο τρόπο ώστε να σταματήσει αυτή τη πορεία.

} Το έναυσμα ο Τσίπρας το πήρε από την παραίτηση του Προέδρου της Αυστρίας, και με βάση το ίδιο κατηγορητήριο , ζήτησε τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής.

} Πολύ ευχαρίστως απαντάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά η εξεταστική επιτροπή θα πρέπει να ερευνήσει το θέμα από το 2015 έως το 2021.

 

} Όπως ήταν αναμενόμενο ο Τσίπρας αντέδρασε, και έτσι άρχισε η αντιπαράθεση σε μια περίοδο που ο κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τον κορονοιό.

 

} Σχετικά με τα εμβόλια, ο Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι που τον πέταξε ο Τσίπρας και του έδωσε την εξής απάντηση.

} Στην αρχή μας λέγατε ότι δεν υπάρχουν εμβόλια, και στη συνέχεια ο Πολάκης πρότεινε φάρμακο για αγελάδες.

 

} Ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του πιστεύουν, ότι με την πρότασή τους για τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής, θα βάλουν φρένο στην ανοδική πορεία της Νέας Δημοκρατίας.

} Κούνια που σας κούναγε. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, όσες εξεταστικές επιτροπές και να ανακαλύψει ο Τσίπρας.

} Και δεν πρόκειται να συμβεί Αλέξη, γιατί οι σοβαροί και οι έντιμοι πολίτες , σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να ταυτιστούν με τους... πελάτες που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Δεν μπορεί οι σοβαροί πολίτες που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία να θελήσουν να συμπορευτούν με τους  φίλους του Κοφοντίνα, τους Κουκουλοφόρους, τους Αντιεξουσιαστές, και τις αριστερές συλλογικότητες γενικότερα.

} Δεν μπορεί ένας σοβαρός,  και νομοταγής πολίτης που πιστεύει στο Θεό, να συνυπάρξει με τους άθεους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι υπήρξε μυστική συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου με τον Τσίπρα, και έκτοτε άνοιξε η όρεξη του Τζέφρυ να διεκδικήσει την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ.

} Πιστεύει ο... “λεφτά υπάρχουν”, ότι θα κατακτήσει την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, και με βάση το ποσοστό που υπολογίζει ότι θα πάρει στις προσεχείς εκλογές, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για την δημιουργία νέας Κυβέρνησης.

} Ακόμη, ο Γιωργάκης εκμυστηρεύθηκε σε κολλητό του, ότι αυτός μπορεί να συνεργαστεί με τον Τσίπρα, ενώ όλοι οι άλλοι αλληθωρίζουν προς την πλευρά του Μητσοτάκη.

 

} Πόσο σοβαρά όμως να πάρουν αυτούς τους πολίτες, που θα αποφασίσουν να ψηφίσουν  για Πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ, τον πλέον αποτυχημένο πολιτικό της Χώρας;

} Σε αυτούς τους αφελείς  στηρίζει και ο Γερουλάνος τη δική του εκλογή, που εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά και θέλει να γίνει Πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ.

 

} Με πολλαπλό μυέλωμα διαγνώστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, και το σοβαρό πρόβλημά της το δημοσιοποίησε αμέσως.

} Ευχόμαστε περαστικά στην πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά περαστικά ευχόμαστε και όλους εκείνους έχουν το ίδιο πρόβλημα.

 

Σχόλια