Αχίλλειος πτέρνα η ευάλωτη άμυνα...

 


 

 

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη Δανία απέναντι στην Κοπεγχάγη, και ας προσπαθούν ορισμένοι να τη μειώσουν λόγω της αποβολής του παίκτη της ομάδας της Δανίας.

} Το πρόβλημα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί ο Λουτσέσκου και να προσπαθήσει να το θεραπεύσει είναι, η ευκολία με την οποία η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ.

} Μετά το πατατράκ που υπέστη ο ΠΑΟΚ από τον Βόλο μέσα στην Τούμπα, γεγονός που δύσκολα θα ξεχάσουν οι ΠΑΟΚτσήδες, προχθές στη Δανία λίγο έλλειψε να δούμε το ίδιο έργο να επαναλαμβάνεται.

 

} Κάποτε με προπονητή τον Σάντος, ο ΠΑΟΚ έπαιρνε νίκες με μισό γκόλ, ενώ τώρα ακόμη και τα τέσσερα γκολ δεν είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν τη νίκη.

} Τι συμβαίνει λοιπόν και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ εμφανίζει μια τέτοια τραγική αγωνιστική εικόνα, και ακόμη και τέσσερα γκολ να θεωρούνται λίγα για την εδραίωση της νίκης;

} Εν πάση  περιπτώσει, η νίκη στη Δανία ανέβασε την ψυχολογία των  παικτών για το αυριανό παιγνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα του.

 

} Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, αν οι  παίκτες του κρατήσουν την ψυχραιμία τους  και δεν ακολουθήσουν την λανθασμένη αμυντική τακτική των τελευταίων αγώνων.

} Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αξιολόγηση του Λουτσέσκου, γιατί συνεχίζει να πιστεύει σε κάποιους παίκτες, που έχουν αποδείξει όμως ότι δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Έναν τέτοιο παίκτη θεωρούμε εμείς τον Ελ Καντουρί που βρίσκεται αρκετά χρόνια στο ΠΑΟΚ, αλλά αγωνίστηκα στην ομάδα δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα.

 

} Μετά τον Μπίσεσβαρ, ο Λουτσέσκου κερδίζει και τον Εσίτι, ο οποίος από παιγνίδι σε παιγνίδι γίνεται  όλο και καλύτερος, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ αλλά και τους φιλάθλους.

} Το παιγνίδι που ευνοεί τον ΠΑΟΚ ειδικότερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας είναι όταν παίζει με αντεπιθέσεις όπως έγινε στη  Δανία με την Κοπεγχάγη.

} Ακόμη, θα πρέπει ο Λουτσέσκου να θεραπεύσει την αδυναμία που εμφανίζει η ομάδα στα στημένα σε όλα σχεδόν τα παιγνίδια.

 

} Κάποτε ο ΠΑΟΚ στα στημένα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, τώρα εμφανίζεται η ομάδα ευάλωτη, και αυτό το πρόβλημα δεν πρέπει να συνεχιστεί.

 

} Σήμερα η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της Κηφισιάς στην έδρα της, και θα κάνει ότι μπορεί να κατακτήσει την πρώτη νίκη.

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο αδύναμη όπως την παρουσιάζουν κάποιοι καλοί... ΠΑΟΚτσήδες για να ασκήσουν κριτική στο Θανάση Κατσαρή.

 

} Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι η επιστροφή του Λόβ στην αγωνιστική δράση, θα βοηθήσει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο της.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος εμφανίζεται αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα και με την απόκτηση νέου παίκτη, αν αυτό το κρίνει απαραίτητο ο Άρης Λυκογιάννης.

Σχόλια