Γιτί ο Ιβάν δεν έδωσε το ΟΚ στον Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της Σούπερ Λίγκ;

 

 


 

Οι Πρόεδροι των ομάδων της Σούπερ Λίγκα δείχνουν την προτίμησή τους για Πρόεδρο στον Μάκη Γκαγκάτση, αυτός όμως δεν πήρε το ΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη. Έτσι, ο μόνος υποψήφιος είναι ο Μποροθρύλος με το αμαρτωλό παρελθόν. 

 

} Ο Μιτρίτσα και ο Σίντκλέι, υπέστησαν θλάση, που σημαίνει ότι θα απουσιάσουν από την ομάδα για δύο περίπου μήνες.

} Σοβαρούς τραυματίες έχει ακόμη ο ΠΑΟΚ, τον Νέλσον Ολιβέιρα, που δύσκολα θα επανέλθει στην ενεργό δράση, τον Ίγκασον που ταλαιπωρείται κοντά… ένα χρόνο, ενώ θα έλλειπε ένα μήνα τον Κρέσπο που βρίσκεται εκτός για παραπάνω από δύο μήνες, και τον Κούρτιτς που ταλαιπωρείται από την  ασθένεια της... εποχής.

} Στη παρούσα φάση αυτός που χρειάζεται περισσότερο στην ομάδα είναι ο Σλοβένος παίκτης, για να καλύψει την εμφανή αδυναμία που υπάρχει στη μεσαία γραμμή.

 

} Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λουτσέσκου είναι πολύ μεγάλο, γιατί καλείται να καλύψει τα κενά της ομάδας με παίκτες ανάγκης.

 

} Θεωρούμε, ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει δώσει τις απαραίτητες ευκαιρίες στον νεαρό Τσιγγάρα, που επί εποχής Γκαρσία ήταν σχεδόν βασικός στην  ομάδα.

} Μήπως, λέμε μήπως ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ διαπράττει κάποιο λάθος, σχετικά με την διάγνωσή του για ορισμένους παίκτες;

} Πόσο πιο χρήσιμος είναι ο Ελ Καντουρί στην ομάδα, όταν όλες σχεδόν οι εμφανίσεις του είναι επιεικώς απαράδεκτες, ειδικότερα με το βασύ συμβόλαιό του;

 

} Σήμερα η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που έχει χαρίσει  αρκετούς τίτλους στο Δικέφαλο του Βορρά και έχει κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους, τους περιμένει στο παλατάκι για να δείξουν κα αυτοί με την σειρά τους την αγάπη τους.

 

} Την Κυριακή στις 17,15 η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ισχυρή ομάδα του Περιστερίου, και με τη βοήθεια του κόσμου θα προσθέσει μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

} Με την επιστροφή του Λόβ και του Κάρτερ, η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά, και αυτό το απέδειξε πριν μερικές μέρες στο παιγνίδι με τη Γαλατασαράι.

} Είναι που δυσκολεύεται κάποιος να κατανοήσει είναι, γιατί οι αρμόδιοι της ΚΕΔ επέλεξαν για διαιτητή τον Παπαπέτρου, όταν στο προηγούμενο παιγνίδι με τον Προμηθέα Πατρών έσφαξε κυριολεκτικά τον ΠΑΟΚ, και εκτός των άλλων μοίρασε και τέσσερις (4)!!! Τεχνικές ποινές στο πάγκο της ομάδας.

 

} Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι Κυβερνητικά στελέχη για τους λόγους που αυτά γνωρίζουν, δημιουργούν εμπόδια για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

} Ποιος μπορεί να πείσει τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και τους πολίτες της Βόρεια Ελλάδας γενικότερα , ότι για να υπογραφεί ένα διάταγμα , χρειάζονται να περάσουν έξι (6)!!! ολόκληρα χρόνια;

 

} Αυτοί που δείχνουν ενδιαφέρον και βάζουν πλάτη για να ικανοποιηθεί το αίτημα του ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο, είναι ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

} Ο πρώτος πιέζει την Κυβέρνηση μέσω του Γεραπετρίτη με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, αλλά με όποιον άλλο τρόπο μπορεί.

} Ο δεύτερος παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ανέλαβε να αξιοποιήσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, το κόστους του οποίου θα ξεπεράσει τα 30!!! Εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλια