Το μυαλό σας στον Απόλλωνα...

 


 

Σήμερα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 19.30 τον Απόλλωνα Σμύρνης, και ο Λουτσέσκου απευθυνόμενος στους παίκτες τους είπε ότι πρέπει να τους απασχολεί  μόνο το σημερινό παιγνίδι και κανένα άλλο.

} Οι παίκτες  σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουν και να πιστέψουν, ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη από τον Απόλλωνα Σμύρνης εύκολα.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός προβληματίζεται σοβαρά, αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, και τον Κούρτιτς που προέρχεται από ανάρρωση.

 

} Θεωρούμε, ότι σε τέτοια παιγνίδια που επιτρέπουν στον τεχνικό της ομάδας να σκέφτεται ακόμη και το ροτέισον, αυτό θα πρέπει να γίνει αφού πρώτα οι βασικοί παίκτες εξασφαλίσουν τη νίκη.

} Θεωρούμε λανθασμένη την τακτική του Λουτσέσκου, να κατεβάζει την ομάδα με αρκετούς δεύτερους, και όταν βλέπει τα ζόρια  καλεί τους βασικούς παίκτες, μόνο που σε αρκετές περιπτώσεις φάνηκε η απόφασή του πολύ καθυστερημένη.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ομάδα του Περιστερίου στο παλατάκι, και θα κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει τη νίκη.

} Στο τελευταίο παιγνίδι με την Τουρκική Γαλατασαράι, η ομάδα αγωνίστηκε πλήρης και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε μια σημαντική νίκη.

} Ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα και την προσπάθεια που καταβάλει ο Θανάσης Χατζόπουλος, θα δώσει το παρών την Κυριακή στο παλατάκι και θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά.

 

} Η δική μας ένσταση έχει να κάνει μόνο με την επιλογή της ΚΕΔ, που όρισε πρώτο διαιτητή στο παιγνίδι τον Παπαπέτρου, που σε προηγούμενο παιγνίδι με τον Προμηθέα Πατρών, έχει διαπράξει σοβαρά διαιτητικά εγκλήματα σε βάρος του ΠΑΟΚ.

} Η διοίκηση της ΚΑΕ θα πρέπει να ενημερώσει τους αρμοδίους, ότι ο Παπαπέτρου έχει προκαλέσει με τη διαιτησία τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα που την ευθύνη θα την έχει ο ίδιος.

 

} Η απόφαση του Αντώνη Τσαλόπουλου να παραθέσει δείπνο σε όλο το αγωνιστικό τμήμα του μπάσκετ, είναι μια εξαιρετική πράξη από κάθε άποψη.

} Το ερώτημα που ψιθυρίζουν ορισμένοι είναι, γιατί ο Αντώνης Τσαλόπουλος πήρε μεταγραφή στο μπάσκετ από το Βόλεϊ;

} Υπήρξε κάποια διαφωνία με τον Θανάση Κατσαρή ή ένιωσε να τον ελέγχουν τις αποφάσεις του; Γιατί κάτι τέτοιο κυκλοφόρησε…

 

} Δεν είναι λογικό όμως να υπάρχουν  κάποια όρια, αφού την ευθύνη την έχει ο Α.Σ. ανεξάρτητα αν κάποιος χορηγός θέλει να κάνει το γούστο του, που κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει αυτή η αγάπη;

 

} Ο Μποροβήλος που ως διαιτητής αλλά και ως παράγοντας έχει... αμαρτήσει αρκετές φορές, εξελέγη Πρόεδρος της Λίγκα, ελλείψει άλλου υποψηφίου.

} Οι Πρόεδροι των ομάδων είχαν συμφωνήσει για τον Μάκη Γκαγκάτση, αλλά λόγω φόρτου δουλειάς, δεν θα μπορέσει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

 


Σχόλια