ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Σύριζα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του Ρομά...

 Το πένθος  για τη Φώφη Γεννηματά είναι πολύ μεγάλο, και έχει αγγίξει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων  πολιτών.

} Υπάρχει όμως και ο Πετράκος που δηλώνει... τραγουδιστής, και στη προσπάθειά του να κάνει αισθητή την παρουσία του, εκστομίζει ανοησίες που εξοργίζει και προκαλεί τον κόσμο.

} Ο θάνατος ενός πολιτικού προσώπου λέει ο Πετράκος, δεν αποτελεί σοβαρό λόγο ώστε να μη γίνουν  οι παρελάσεις.

 

} Το ερώτημα που εκφράζει μια μεγάλη μερίδα πολιτών είναι το εξής: Αυτός ο Πετράκος που κάνει τον τραγουδιστή, δεν έχει συγγενείς, δεν έχει κάποιο σοβαρό φίλο να τον μαζέψει και να του πει να βγάλει το σκασμό και να σταματήσει να προκαλεί τους πολίτες με όσες ανοησίες εκστομίζει στα μέσα ενημέρωσης;

 

} Δημοσκόπηση με το ερώτημα προς τους πολίτες, ποιος είναι ο καταλληλότερος για Πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ, έβγαλε περίεργα αποτελέσματα.

} Η νέα δημοσκόπηση σχετικά με τον νέο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, δίνει προβάδισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη με ποσοστό 32,6%, ακολουθεί ο... λεφτά υπάρχουν με ποσοστό 29,2%, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να βρίσκεται στην Τρίτη θέση με ποσοστό 17,4% και την τέταρτη θέση καταλαμβάνει ο από το πουθενάς Γερουλάνος με ποσοστό 12,2%.

} Το ερώτημα των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών είναι, πώς είναι δυνατόν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό πολιτών να ψηφίζει και να θέλει για Πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ τον Γιώργο Παπανδρέου που θεωρείται σαν ο πλέον αποτυχημένος πολιτικός της Χώρας;

 

} Όλοι οι πολιτικοί της Χώρας, πρώην Πρωθυπουργοί, Υπουργοί και Βουλευτές, αποχαιρέτησαν με συγκίνηση την Φώφη Γεννηματά που έφυγε για τη μόνιμη κατοικία τους.

} Οι περισσότεροι από αυτούς, όταν η Φώφη Γεννηματά βρίσκονταν στη ζωή δεν είχαν μια καλή κουβέντα να πουν, και είναι απόλυτα δικαιολογημένοι αυτοί που χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς σαν αδίστακτους υποκριτές.

 

} Ο Τσίπρας διαπιστώνει ότι από τη φθορά της Κυβέρνησης δεν εισπράττει απολύτως τίποτα, και στη προσπάθειά του να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανάκαμψη, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα.

} Χωρίς να ντρέπεται, έστειλε τον Τζανακόπουλο στο καταυλισμό των Γύφτων για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 20χρονου Γύφτου, που προτού πέσει νεκρός από τις σφαίρες των Αστυνομικών, έκανε βόλτες στην Αθήνα με κλεμμένο αυτοκίνητο.

} Δίνει και κάνει τα πάντα ο Αλέξης για να ξαναπάρει την εξουσία στα χέρια του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχουν διαφορετική άποψη, και αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

 

} Με τέτοιου είδους τεχνάσματα και γελοιότητες , δεν θα καταφέρει ο Τσίπρας να πάρει την εξουσία, και αυτό θα το διαπιστώσει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν.

 

} Αυτό που διαπιστώνει κανείς, όσα χρόνια και να περάσουν είναι, ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι αρκετοί αυτοί που πιθανόν δεν έχουν κάνει... θεραπεία.

} Πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κάποιος το γεγονός, ότι μια ορισμένη αρκετά μεγάλη μερίδα πολιτών, ψηφίζει τον Τζέφρη για Πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ;

Σχόλια