Σάσα -Ματίγια να "ξεκουραστούν" για ένα μήνα. Η παρουσία τους κάνει κακό στην ομάδα.

 


 

Χθές η ομάδα μπήκε ορεξάτη από το πρώτο λεπτό και κυνήγησε μπάλα με πάθος .Απο την άλλη ο αντίπαλος δεν έστησε διπλή και τριπλή γραμμή άμυνας και έπαιξε στα ίσια και ανοικτά ,παρ όλες τις ελλείψεις του .Ετσι ήρθε φυσιολογικά το αποτέλεσμα .Επιτέλους σε κάποια σημεία είδαμε πιο γρήγορο ποδόσφαιρο ,αλλά έπειτα άρχιζε πάλι η φλυαρία .


Οι Σασα -Ματίγια πρέπει να "ξεκουραστούν" τουλάχιστον για ένα μήνα γιατί η παρουσία τους μόνο κακό κάνει στην ομάδα .Και οι 2 φάγανε κίτρινη κάρτα ,ο δε Σασα δεν είχε ουτε 5 λεπτά όταν την έφαγε .Ο Ιτουρμπε όταν πήγε να βαρέσει το πέναλτυ κόντεψε να πάθει τραμπάκουλο ,οι παλμοί του πρέπει να ήταν 150 .Εχει δρόμο ακόμη ο Ιτούρμπε για να προσφέρει .

Ανησυχώ για το ότι ακόμη δεν ανανέωσε ο Σουντγκρεν ....

Σχόλια

  1. Η ομάδα έχει 2 κρίσιμα μάτς εκτός έδρας και πρεπει να μαζέψει βαθμούς για να μπορεί να είναι στους στόχους της ,αν βέβαια κερδιθεί η υπόθεση των -6 στο CAS Bέβαια το δικαστήριο αυτό ακόμη δεν έβγαλε την απόφαση για την υπόθεση Ντουρμι η οποία απόφαση ,πάει απο αναβολή σε αναβολή .
    Ας έχουν τα μυαλά τους μέσα στο κεφάλι και μην πάρουν αέρα λόγω 5-1 γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας και μάλιστα ανηφορικό .

    Αλήθεια Μπαλαδόρε ,τώρα που το θυμήθηκα ,εκείνη η υπόθεση με τα 250.000 τι έγινε ? Εδώ πιάνουνε ληστές ψιλικατζίδικων και τον δράστη της κλοπής 250.000 δεν τον έχουν βρεί ακόμη ? Ο ΡΑΠ γιατί δεν ρωτάει μέσα απο την εκπομπή του ,τι γίνεται με την ιστορία αυτή ? Το Μετροπολις ώς ρ/σ γιατί δεν κάνει -δημοσιογραφικά- μια ερώτηση στον αρμόδιο της ΕΛ.ΑΣ ? Υπάρχει γραφείο δημοσίων σχέσεων στην ΕΛ.ΑΣ και δεν νομίζω ότι δεν θα απαντήσουν ,αν ερωτηθούν απο δημοσιογράφο

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου