ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Είπε όχι στον κακομούτσουνο ηλικιωμένο, η ωραία Ελένη!

  

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που εδώ και καιρό πολιορκεί την ωραία Έλενα, ζήτησε το χέρι της αλλά εισέπραξε ένα τρανταχτό ΟΧΙ.

} Μπορεί η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη να έχει αποτύχει στο γάμο της όπως και σε κάποιες άλλες σχέσεις της.

} Δεν είναι όμως διατεθειμένη η Έλενα να αποφασίσει να συνάψει σχέσεις με κάποιον που εκτός από μεγάλος σε ηλικία, είναι και κακομούτσουνος.

 

Ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα ο Ραγκούσης που τον είχε ανακαλύψει ο Γιωργάκης Παπανδρέου σε κάποιο Νησί που πήγε να περάσει τις διακοπές του, εμφανίζεται σοβαρά προβληματισμένος  με το επόμενο πολιτικό του βήμα.

} Ο Ραγκούσης που δεν μπορεί να μείνει εκτός εξουσίας, πήρε μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Τσίπρας τον έδωσε αμέσως θέση Υπουργού.

} Ο Προβληματισμός του Ραγκούση έχει να κάνει με την  απόφασή του να επιλέξει να συνεχίσει στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τον  τραβάει η εξουσία, ή να ακολουθήσει τον... Λεφτά Υπάρχουν που τον ανέδειξε;

 

} Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Ξενογιαννακοπούλου, όχι βέβαια στο επίπεδο του Ραγκούση, έχουν όμως τον ίδιο στόχο που φυσικά είναι η εξουσία.

} Η παρουσία της Ξενογιαννακοπούλου δημιουργεί πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα στην Τασία, γιατί δύο σκιάχτρα, δύο αποκρουστικές φιγούρες δεν χωράνε στον ίδιο χώρο.

 

} Καθημερινά σχεδόν έχουμε ληστείες και άλλες παράνομες πράξεις, και αυτό όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην ατιμωρησία.

} Την Παρασκευή το Βράδυ στην Κηφισιά υπήρξε συμπλοκή Γύφτων μα Αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας γύφτος και τραυματιστούν έξι!!! Αστυνομικοί.

} Είναι περιττό να αναφέρουμε για μια ακόμη φορά, ότι ο συγκεκριμένος  Γύφτος είναι σεσημασμένος , έχει συλληφθεί επτά !!! φορές, και άλλες τόσες έμεινε ελεύθερος.

 

} Πώς όμως να συνιστεί ο Γύφτος αλλά και ο κάθε εγκληματίας, ότι γνωρίζει ότι όσο βαριά και αν είναι η ποινή που θα του επιβληθεί, σε δύο η τρία χρόνια θα είναι ελεύθερος;

 

} Ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης , άστραψε και βρόντηξε με τους... προοδευτικούς εκείνους, που έδωσαν εντολή να αφαιρεθούν οι εικόνες από τα δωμάτια νοσηλείας των Νοσοκομείων.

} Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι... προοδευτικοί (τρομάρα τους), δήλωσε ο καθηγητής Άκης Τσελέντης, ότι εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθιστάν.

 

} Στον Εισαγγελέα οδηγούνται οι επτά Αστυνομικοί που καταδίωξαν στο Πέραμα τους Γύφτους, και αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους.

} Αντί να  δώσουν τα εύσημα  στους Αστυνομικούς γιατί τα αντανακλαστικά τους λειτούργησαν άμεσα , τους καλούν  σε απολογία.

 

} Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου Δήμητρα Λιάνη δήλωσε, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος για πολιτικός.

 

} Μπορεί ακόμη να μην έχει διευκρινιστεί το επεισόδιο που προκλήθηκε στο Πέραμα με τους ληστές που με κλεμμένο αυτοκίνητο προσπάθησαν να τραυματίσουν και γιατί όχι και να σκοτώσουν Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

} Γνωστά... προοδευτικά παιδιά προκάλεσαν επεισοδιακή πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παίζοντας τον ρόλο του συνηγόρου στους ληστές.

} Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνουν οι Αστυνομικοί, να αφήνουν τους ληστές να τους πατήσουν με το αυτοκίνητο, για να μη θυμώσουν οι Αντιεξουσιαστές και οι κουκουλοφόροι;

 

Σχόλια