Ο Βιεϊρίνια γράφει στο... αρχείο του τον Ρουμάνο

 

  

Το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής στη Τούμπα , και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, δεν προβληματίζει μόνο αλλά και ανησυχεί τους φιλάθλους.

} Μια ομάδα που προηγείται με 4-1και δεν μπορεί να πάρει τη νίκη, το λιγότερο που έχουμε να πούμε είναι, ότι δεν είναι μεγάλη και σοβαρή.

} Ακόμη και το πρωτάθλημα να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ, αυτό το παιγνίδι με τον Βόλο, θα αποτελεί στίγμα στην ιστορία του.

 

} Το περίεργο είναι, ότι για το πατατράκ που υπέστη ο ΠΑΟΚ, ούτε ο προπονητής αλλά ούτε και οι παίκτες μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση, πως το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου, έγινε 4-4- στο δεύτερο.

} Θεωρούμε πως ο Λουστέσκου έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους φιλάθλους, γιατί η ομάδα έπαθε καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και να αναλάβει τις δικές του ευθύνες που είναι τεράστιες.

} Ο ΠΑΟΚ έδωσε το δικαίωμα σε εκείνους που δεν πίστευαν ότι έχει τα προσόντα ώστε να βρίσκεται στη πρώτη θέση λέγοντας ότι η θέση του αυτή είναι εικονική.

 

} Η ημέρα όπως και η ώρα του αγώνα ήταν θαυμάσια από κάθε άποψη, στη Τούμπα όμως έδωσαν το παρόν λιγότεροι φίλαθλοι από αυτό που αναμένονταν, λες και γνώριζαν το αποτέλεσμα.

} Σχετικά με το πέναλτι θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι η απόφαση του Λουστέσκου να το αναθέσει στον Βιειρίνια ήταν λάθος, και το γιατί το έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές.

} Εκτός, και αν την απόφαση ο Βιειρίνια την πήρε μόνος του, που σε μια τέτοια περίπτωση  σημαίνει ότι γράφει στο... αρχείο του τον Ρουμάνο.

 

} Ακόμη δεν υπάρχει κάποιος να δώσει στο Πασχαλάκη να καταπιεί μια... μπαταρία, ώστε όταν σταματάει να δουλεύει ο εγκέφαλός του να παίρνει μπροστά;

} Τερματοφύλακας με τέτοια σωματικά προσόντα, δεν αφήνει τη μπάλα που βρίσκεται στον αέρα μέσα στη περιοχή του, να φτάσει στο κεφάλι του αντιπάλου παίκτη.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, και μάλιστα χωρίς να έχει τη βοήθεια δύο σημαντικών παικτών.

} Επειδή ο φόβος στο μέλλον να υπάρξουν και άλλοι τραυματισμοί είναι ορατός, καλό θα ήταν να ενισχυθεί η ομάδα με έναν η και δύο παίκτες.

} Είναι ευκαιρία να βάλει το χέρι στη τσέπη και ο όψιμος παραγοντικός αστέρας, γιατί μέχρι τώρα τα λεφτά τα βάζει ο Θανάσης Χατζόπουλος.

 

} Εκτός, και αν ο Θανάσης Χατζόπουλος τον επέλεξε για... μυαλοπώλη, γιατί τον ρόλο αυτόν τον παίζει εξαιρετικά, αφού κατάφερε να απομακρύνει όλους τους παράγοντες από το γήπεδο.

 

} Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί, ότι ο διαιτητής Καραντώνης από τον σύνδεσμο της Ημαθίας, ευνόησε την ομάδα του Βόλου.

} Σε καμιά περίπτωση  όμως δεν μπορεί η διαιτησία του Καραντώνη να περάσει απαρατήρητη, γιατί όλα τα ...ανθρώπινα λάθη τα διέπραξες σε βάρος του ΠΑΟΚ.

} Όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη θα πρέπει να θυμούνται, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής συμπεριφέρεται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο κατά του ΠΑΟΚ.

 

Σχόλια

 1. Ερωτομανία και ερωτολαγνεία αυτοθαυμασμού έχουν οι ημίχοντροι από το λίπος της αφασίας ρεπόρτερ του ΠΑΣΟΚ που εξακολουθούν να μη βλέπουν και να μη καυτηριάζουν πράγματα.
  Τα πέναλτι των Πέλκα, Τζόλη και Βιερίνια φερειπείν. Κάνω νούμερα παίρνω νέο συμβόλαιο ή κάνω μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ όμως που είναι σε όλο αυτό; Χαμπάρι δεν έχουν πάρει αυτοί πως γίνεται η κατάσταση...

  Μεταγραφές. Δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ Τέιλορ, Καγκάβα κ. ά. ενώ υπάρχει εμμονή με Πασχαλάκη, Βαρέλα, Βιερίνια κτλ. Δεν μιλάει κανείς όμως. Αντιθέτως βγάζουν άχρηστους ποδοσφαιριστές που είναι εντεκαδάτοι. Να φανταστείτε κάποτε δεν τους άρεσε ο Σβαμπ. Μιλάμε για μεγάλα άμπαλα σαΐνια...

  Ευρωπαϊκό αγώνα ο ΠΑΟΚ. Εκτός του Κρέσπο, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Ροντρίγκο και Καγκάβα που είναι εκτός λίστας, αλλά κι οι Ίνγκασον, Κούρτιτς, Τσιγγάρας και Τσαούσης. Ο Ρουμάνος για να προωθήσει τον Τέιλορ, τον Βιερίνια και τον Καγκάβα πέταξε εκτός λίστας τον Ροντρίγκο. Αυτό δεν είναι βλακεία του προπονητή; Ποιος να το πει όμως;

  Προτείνω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει τον υπεύθυνο scouting του Ολυμπιακού Βόλου μπας κια ξεστραβωθεί και σταματήσουν οι πανίβλακες των ερτζιανών να λένε πως δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές ή οι ποδοσφαιριστές δεν επιλέγουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Φτάνει πια τόση μαλακία και τόσο ψέμα.

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου