Ο "δικός μας" Μανούχος κοντά στον Τουρκικής καταγωγής διαιτητή Άιτκεν που σφυρίζει το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ - Τίνανε στον αέρα το Παρί Μπάρτσα 6-1!!

 

Τι γυρεύει ο Μανούχος στο «Καραϊσκάκης»; Γιατί τον έβαλε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ 4ος διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ;

Ένα κι ένα κάνουν δυο. Ο Άγγλος ασθενής Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι αφελής, αν δεν είναι «ύποπτο» (που δεν νομίζω) αυτό και θα στο εξηγήσω.

Ο Μανούχος έχει ευνοήσει σκανδαλωδώς τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης πέρυσι και πρόπερσι. Για κανέναν λόγο δεν τον βάζει στο ντέρμπι του Φαλήρου. Δεν υπήρχαν άλλοι, δηλαδή;

Και θα πεις τώρα, εσύ, μάστορα: Και τι έγινε που ο Μανούχος από το Άργος θα είναι 4ος διαιτητής; Σάμπως αυτός θα σφυρίζει; Αφού ο Κλάτενμπεργκ έφερε τους Γερμανούς.

Τον «ψυχάκια» Ντενίζ Άιτκεν, που τίναξε στον αέρα το Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 6-1 το 2017 κι από τότε του δίνουν κάτι ψιλά να σφυρίξει, λέω εγώ.

Τι κάνει ο 4ος διαιτητής; Θα πάει στο αεροδρόμιο να παραλάβει την γερμανική αποστολή. Θα τους πάει στο ξενοδοχείο. Θα μείνει μαζί τους, μέχρι να πάνε για ύπνο. Αυτό λέει το πρωτόκολλο. Μπορεί μαζί του να έχει και κανέναν «πονηρό» για παρέα. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Την άλλη μέρα το πρωί, θα πάρει μαζί τους breakfast στο ξενοδοχείο και θα τους αναλύσει πως παίζει ο ένα και πως παίζει ο άλλος. Τις παγίδες που κρύβει ένα παιχνίδι.

Θα του πει να προσέξει τον τάδε παίκτη, που πέφτει εύκολα, τον δείνα που προσποιείται και τα ρέστα. Οπότε ο τουρκικής καταγωγής Άιτκεν θα πάει δασκαλεμένος στο ντέρμπι.

Τώρα, άμα ο Μανούχος του κάνει ενημέρωση ότι μετά το 3-0 του Ολυμπιακού στην Φενέρ ο Μαρινάκης είπε «νικήσαμε στην Πόλη μας», δεν το ξέρω. Τουρκικής καταγωγής Γερμανός είναι ο Ντενίζ, αλλά τα έχει ξεπεράσει αυτά τα “εθνικιστικά”. Όπως κι οι συμπατριώτες του στην Γερμανία. Ή, μήπως, όχι;

Να στο καταλήξω. Ο Κλάτενμπεργκ έκανε μεγάλη παπαριά με τον Μανούχο. Τόσοι και τόσοι άλλοι υπήρχαν, γιατί να δώσει δικαιώματα με τον Μανούχο;

Μπορεί να μην γίνει τίποτα απ όλα αυτά. Ο Μανούχος μπορεί να ευνόησε τον ΠΑΟΚ, αλλά και «καθαρός». Έτυχε να είναι σε κακή μέρα.

Σχόλια