Θανάσης Κατσαρής για μια ακόμη 3ετή θητεία και βλέπουμε…

 

 


Το παιγνίδι με τον Βόλο την περασμένη Κυριακή και ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε, ώστε το 4-1 να γίνει μέσα σε 20΄4-4, όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και απορίες για τον προπονητή και τους παίκτες.

} Εκείνο που διαπιστώνουμε εμείς τουλάχιστον είναι, ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει αξιολογήσει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με αποτέλεσμα να μην έχει επιλέξει εκείνους τους παίκτες που θα εκτελούν τα πέναλτι, τα κόρνερ και τα στημένα γενικότερα.

 

} Αν ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ασχοληθεί λίγο αξιολογώντας τους παίκτες, δεν θα επέτρεπε στον Βιειρίνια να εκτελέσει το πέναλτι στο παιγνίδι με το Βόλο.

} Δεν γνώριζε άραγε ο Λουτσέσκου ότι μέσα στο 2021 ο Πορτογάλος παίκτης του ΠΑΟΚ, αστόχησε τρεις φορές από τα έντεκα μέτρα, ώστε να μην επιτρέψει στο Βιειρίνια να εκτελέσει το πέναλτι στο παιγνίδι με το Βόλο;

 

} Είναι ανάγκη να δημιουργήσει ο Λουτσέσκου ένα βασικό κορμό στην ομάδα ειδικότερα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

} Από τους σημερινούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου, αυτός που μπορεί να οργανώσει την ο μάδα και να προωθήσει σωστά τη μπάλα στην επίθεση, είναι μόνο ο Μπίσεσβαρ.

 

} Καλές εμφανίσεις είχε και ο Σβάμπ, στο παιγνίδι με το Βόλο όμως ήταν εκτός κλίματος και βοήθησε ελάχιστα την ομάδα.

} Ακόμη στο παιγνίδι με το Βόλο, σοβαρές αδυναμίες έδειξε η αμυντική γραμμή της ομάδας, η οποία όχι μόνο προβληματίζει αλλά και ανησυχεί τους φιλάθλους.

 

} Αύριο, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη στην έδρα της σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό παιγνίδι, και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

} Ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει στην αλλαγή κλίματος που υπάρχει αλλά και στην ψυχολογία των παικτών εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

 

} Αγαπητέ μου, όλες τις νίκες ο ΠΑΟΚ της πέτυχε χωρίς τον... παικταρά Ελ Καντουρί, και στο παιγνίδι που τον χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου για να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, εξαφανίστηκε.

 

} Η Λαμία διαμαρτύρεται και όχι άδικα για τη διαιτησία του Κουμπαράκη στο παιγνίδι με τον Άρη, θα πρέπει όμως ο Λουκάς Παπαιωάνου να γνωρίζει, ότι ο Κουμπαράκης είναι εργαλείο του Ολυμπιακού, και ότι θα βοηθούσε το Υποκατάστημα της Θεσσαονίκης.

} Το ερώτημα είναι, γιατί ο Κουμπαράκης συνεχίζει να σφυρίζει, αφού είναι γνωστό ότι έχει διαπράξει διαιτητικά εγκλήματα τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν;

} Ποιος ...άραγε είναι ο ισχυρός παράγοντας που έβαλε πλάτη, για να κρατήσει τον διαιτητή Κουμπαράκη στην ενεργό δράση;

 

} Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Θανάσης Κατσαρής συνεχίζει στην Προεδρία του Α.Σ. ΠΑΟΚ για μια ακόμη 3ετή θητεία και βλέπουμε.

} Μαζί του συνεχίζουν και οι γνωστοί συνεργάτες του, αφού δεν είχε κανένα σοβαρό λόγο να τους αλλάξει γιατί αισθάνεται ικανοποιημένος από την προσφορά τους αλλά και τη συμπεριφορά τους.

 

} Ο παίκτης που πόνεσε περισσότερο από το αποτέλεσμα στο παιγνίδι με το Βόλο και ξέσπασε στο πάγκο της ομάδας, ήταν ο Ζίβκοβιτς.

 

} Το δίλημμα που έβαλε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Γιώργος Τουρσουνίδης, πρέπει να απασχολήσει τον προπονητή και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

} Το θέμα  έχει να κάνει με τον ακραίο δεξιό αμυντικό του ΠΑΟΚ Τέιλορ, που στο παιγνίδι με το Βόλο αποτελούσε πηγή κινδύνου.

} Γιατί, είναι το ερώτημα ο Λουστέσκου δεν χρησιμοποιεί στη θέση του Τέιλορ τον Λύρατζη, που είναι νέος παίκτης και ο στόχος του να εξελιχθεί;

 

Σχόλια