Ο Ιβάν περιμένει τον Τσίπρα να εγκαινιάσει τους...μουσαμάδες της Τούμπας!

 

Οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλέξη Τσίπρα είναι γνωστές. Όπως και η αντιπάθεια που τρέφει για την σημερινή κυβέρνηση. Όταν όμως είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να προασπίσεις τα συμφέροντα της ομάδας σου, οφείλεις τουλάχιστον να μην είσαι προσβλητικός απέναντι σε αυτούς που τους ζητάς συνέχεια να ικανοποιήσουν αιτήματά σου. 

Ο Σαββίδης, που δεν άκουσε τίποτα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και δεν είπε κουβέντα στον πρώην πρωθυπουργό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ακολουθεί μια άκρως προσβλητική συμπεριφορά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όχι βέβαια γιατί είπε πως δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός μη υπολογίζοντας προφανώς ότι ψηφίζει ο ελληνικός λαός, αλλά διότι απέφυγε όχι μόνο να πάει ο ίδιος, αλλά και να στείλει εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στη συνάντηση που έγινε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη για ζητήματα που αφορούν τα έργα στη Θεσσαλονίκη.

Μάλλον ο Ιβάν περιμένει ξανά τον Τσίπρα να φτιάξει το μετρό της Θεσσαλονίκης για να μεταφέρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη νέα Τούμπα.

Σχόλια