ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Στη ΝΔ δεν υπάρχουν ικανοί πολιτικοί...

 Μέχρι τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιούσε στην Κυβέρνηση πολιτικούς που προέρχονταν  από άλλα κόμματα και ειδικότερα από το ΠΑΣΟΚ.

} Προχθές ο Πρωθυπουργός αποφάσισε για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και πολιτικό από την Κύπρο, που δεν έχει την Ελληνική Ιθαγένεια.

} Το ερώτημα το δικό μας αλλά και τις συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ειδικότερα αυτών που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία είναι το παρακάτω.

 } Στη μεγάλη πολιτική παράταξη, δεν υπάρχουν ικανοί πολιτικοί ώστε να αναλάβουν το συγκεκριμένο Υπουργείο, ώστε να μη ψάχνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης... λαθρομετανάστες πολιτικούς να το αναθέσει;

 

} Η παρουσία του Κυριάκου  Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, γιατί θα ακουστούν φωνές διαμαρτυρίας, τόσο από τους οπαδούς του Άρη, για την αφαίρεση έξι (6) βαθμών από την ομάδα τους, όσο και από Θεσσαλονικείς φίλους τους Νέας Δημοκρατίας , γιατί ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να αγνοεί προκλητικά την Πόλη.

 

} Μπορεί ο Πολάκης πριν μερικές μέρες να εμφανίστηκε στα κανάλια και να κραύγαζε ότι τάσσεται υπέρ αυτών που αρνιούνται να εμβολιαστούν.

} Προχθές ο ... σκληρός Πολάκης μετά από πίεση του Τσίπρα, φρόντισε όχι μόνο να εμβολιαστεί, αλλά και να το κάνει δημόσια, δίνοντας τ ο δικαίωμα στους αντιεμβολιαστές να χρησιμοποιήσουν τη γνωστή ατάκα λέγοντας, «ότι ακόμη και το μουστάκι θα σε βάλουν να κόψεις».

 

} Όλα συνηγορούν, ότι αναβάλλεται επ,  αόριστον η εγκατάσταση στης Αστυνομίας στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, όπως είχε εξαγγείλει η Κυβέρνηση.

} Αυτό το πισωγύρισμα, αποτελεί μια ακόμη μεγάλη ήττα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνησή του.

} Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να θεωρεί, ότι επειδή οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να κάνει τόσες πολλές γκάφες σε όλους σχεδόν τους τομείς.

 

} Οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, ποτέ δεν αισθάνθηκαν ότι η Κυβέρνηση είναι δική τους, διαλαλούσε ένας στέλεχος της παράταξης, που δεν αξιοποιήθηκε από το ... σύστημα της Αθήνας.

} Τα λάθη του Πρωθυπουργού στις επιλογές  του και οι γενικότερες αδυναμίες της Κυβέρνησης, κρατούν τον ΣΥΡΙΖΑ στο προσκήνιο.

} Μένουν δύο ακόμη χρόνια μέχρι τις εκλογές, και θα πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αλλάξει τον λανθασμένο δρόμο που ακολουθεί σε ορισμένες περιπτώσεις.

 

} Πρέπει ο Πρωθυπουργός να στείλει το μήνυμα στο πολίτες, ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, και να το στηρίξει με πράξεις.

 

} Τη Χώρα την Κυβερνά το ΛΑ.ΟΣ δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και δεν έχει άδικο, αφού τρεις πρωτοκλασάτοι Υπουργοί, προέρχονται  από το συγκεκριμένο χώρο.

} Και σε αυτή την περίπτωση το ερώτημα είναι, πως ο Καρατζαφέρης φρόντισε και ανακάλυψε αυτά τα... ικανά στελέχη, κι εσύ Κυριάκο Μητσοτάκη ΟΧΙ;

} Τελικά, οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να αισθάνονται νεροκουβαλητές, γιατί αυτοί κουβαλάνε σταυρούς, αυτοί ξοδεύουν χρήματα από την Τσέπη τους, αλλά κάποιοι άλλοι εισπράττουν τα ευχαριστώ του Πρωθυπουργού.

 

} Φαίνεται, ότι στη νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να παντρέψουν τον εμπορικό αλλά και ικανό υποψήφιο συγχρόνως.

} Δηλαδή να εντοπιστούν εκείνοι που έχουν την αποδοχή του κόσμου, αλλά και την ικανότητα να ανταποκριθούν στις Κυβερνητικές ανάγκες.

} Στη Νέα Δημοκρατία χρειάζονται .... παίκτες  που να είναι συμπαθείς στους πολίτες, αλλά και να μπορούν να... σκοράρουν.

Σχόλια