Μπορεί να έρθει στην Τούμπα και δεν έρχεται ο Ιβάν, ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε;

 


 

Η δήλωση του Κλάτενμπεργκ, ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ στο παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκάλεσε εκνευρισμό στον Μελισσανίδη, ο οποίος απάντησε με μπινελίκια στον Άγγλο.

} Όσο για εκείνους που συγκρίνουν την ακύρωση του γκολ από τον Ιταλό διαιτητή, με εκείνο που ακύρωσε ο απατεώνας Κομίνης με την ίδια ομάδα και έγινε η αιτία να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, είναι το λιγότερο αφελείς.

} Θεωρούμε αφελείς όλους αυτούς, γιατί γκολ της ΑΕΚ ακυρώθηκε μετά την υπόδειξη του VAR, στο οποίο βρίσκονταν Ιταλός.

 

} Αντίθετα το γκολ του ΠΑΟΚ το είχε ακυρώσει ο Κομίνης, μετά από τηλέφωνο που δέχθηκε στα αποδυτήρια, και προκάλεσε κατά τον χειρότερο τρόπο τους φιλάθλους.

 

} "Ένας Θεός ξέρει πως αντέχω και δεν έρχομαι στο γήπεδο" δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

} Μπορεί να έρθει στο γήπεδο και δεν έρχεται ο Πρόεδρος, η συμβαίνει κάτι άλλο και εμείς απλά δεν το γνωρίζουμε;

 

} Μακάρι ο Ιβάν Σαββίδης να είναι γερός, μακάρι η ομάδα να συνεχίσει την καλή της πορεία, και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

} Η ευχή των φιλάθλων είναι, να βοηθήσει η Παναγιά τον Ιβάν Σαββίδη να είναι υγιής, και αυτός με τη σειρά του να βοηθήσει στην ενίσχυση της ομάδας που έχει άμεση ανάγκη.

 

} Παρά το γεγονός ότι το παιγνίδι αρχίζει αργά (22.00), το ενδιαφέρον των φιλάθλων να δώσουν το παρόν στη γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας .

} Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρόσφατες δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε μια δικαιολογημένη ικανοποίηση στους φιλάθλους, μετά από όσα γράφτηκαν και κυρίως από όσα ακούστηκαν.

 

} Πορευόμαστε όλοι μαζί σε στενή σχέση με τον προπονητή καλύπτοντας όσες περισσότερες ανάγκες μπορούμε ήταν η πρώτη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη και συνέχισε.

} Δοκιμάσαμε το σύστημα χωρίς αθλητικό διευθυντή, για να αποφύγουμε προβλήματα συνεννόησης που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν.

} Το Γενάρη θα είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις που χρειάζονται σε συνεννόηση με τον προπονητή και θα προχωρήσουμε σε αυτές.

 

} Αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, ότι τον Γενάρη θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα και να καλύψει τις αδυναμίες που υπάρχουν σήμερα.

 

} Αγαπητέ μου, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αγνοήσουμε το γεγονός, ότι ο Ιβάν Σαββίδης τόλμησε να αντικαταστήσει τον Γκαρσία και να αναθέσει την ομάδα στον έμπειρο Λουτσέσκου.

} Μια τέτοια απόφαση λίγοι ηγέτες θα την έπαιρναν, και χωρίς καμιά αμφιβολία, ο Ιβάν Σαββίδης ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

 

} Πιέζω προσωπικά για τη διαδικασία του γηπέδου του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στράτος Σιμόπουλος.

} Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η εντύπωση που έχουν οι φίλαθλοι για τον Θεσσαλονικιό Βουλευτή Στράτο Σιμόπουλο.

} Γνωρίζουμε όμως, ότι ο Μακεδόνας Βουλευτής είναι ΠΑΟΚτσής από κούνια, και αυτό δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει.

Σχόλια