Ο Ζαγοράκης θα τα παρατήσει αν χρειαστεί...
 

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Κόσοβο, και για να χαθεί ένα θετικό αποτέλεσμα έπαιξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι το ρόλο τους.

} Σ ε όλο το δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα μετά το 60΄, οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας σε ποσοστό 70% περίπου προσπαθούσαν να διατηρήσουν το 1-0, και όχι να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ.

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτή ήταν η εντολή του προπονητή της Εθνικής μας, ή αν οι παίκτες αποφάσισαν να δώσουν όλο το γήπεδο στους αντιπάλους τους  και ταμπουρώθηκαν στην άμυνα, για να κρατήσουν το προβάδισμα.

 

} Εκείνο που εμείς γνωρίζουμε είναι, ότι όσες ομάδες ακολούθησαν αυτή την λανθασμένη πρακτική, πλήρωσαν ακριβά το μάρμαρο, και έτσι έγινε και με την Εθνική μας ομάδα.

} Όταν μια ομάδα δίνει το δικαίωμα να την πιέζει ο αντίπαλος τουλάχιστον για μισή ώρα, είναι παραπάνω  από σίγουρο ότι θα το πληρώσει το λάθος της.

 

} Το Σάββατο 11-9-2021 αρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 12-9-2021 στην Τούμπα.

} Θεωρητικά αυτή η κλήρωση θεωρείται ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ, κάθε άλλο όμως παρά έτσι είναι τα πράγματα για τον Δικέφαλο του Βορρά.

} Η ομάδα των Ιωαννίνων κάθε χρόνο δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα, γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφύγει μια τέτοια... έκπληξη.

 

} Το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στον Λουτσέσκου, ο οποίος θα πρέπει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα με τη συμμετοχή παλαιών και νέων παικτών.

} Από τους νέους παίκτες  αυτός που προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ο Ρουμάνος Μιτρίτσα, που εμφανίζεται έτοιμος να αγωνιστεί.

} Συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΟΚ, να έχει περάσει η μεταγραφική περίοδος, και κανένας να μην  ασχολείται με τις μεταγραφές  του Δικεφάλου του Βορρά.

 

} Διαπράττουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα θυσιάσει την αξιοπρέπειά του για να παραμείνει στην Προεδρία της ΕΠΟ.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι αν οι UEFA, οι τέσσερις μεγάλοι Πρόεδροι και η Πολιτεία δεν τον προστατέψουν, ο Ζαγόρ εμφανίζεται αποφασισμένος να τα βροντήξει και να φύγει.

} Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί που συμμετέχουν στη συμμορία της Αθήνας είναι, ότι ο Ευρωβουλευτής δεν πρόκειται να ανεχθεί να παίζουν παιγνίδια σε βάρος τους, γιατί είναι χορτάτος από προβολή και θέσεις.

 

} Σχετικά με κάποιες κραυγές που ακούστηκαν από ορισμένους στημένους, αυτούς ο Ζαγόρ του αγνοεί, για να μη πούμε ότι τους γράφει στο... παλιό του το αρχείο.

 

} Φίλε μου, κάποιοι κολαούζοι θέλουν να κάνουν καριέρα χρησιμοποιώντας την.... αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο κόσμος τους γνωρίζει.

} Έχουν καταντήσει επαγγελματίες  παράγοντες και πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ μπορούν να αποκτήσουν την αναγνωρισιμότητα που τόσο πολύ χρειάζονται.

Σχόλια