Οργισμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ...

 


Ο ΠΑΟΚ έκανε το χειρότερο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, γνωρίζοντας μια βαριά ήττα μέσα στην Τούμπα από την αγωνιστική ομάδα των Ιωαννίνων.

} Οι δέκα περίπου χιλιάδες φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο, έφυγαν από την Τούμπα στενοχωρημένοι  αλλά και οργισμένοι.

} Στενοχωρημένοι για την ήττα της ομάδας, και οργισμένοι για την εμφάνισή της, προκαλώντας  το φιλότιμο των φιλάθλων.

 

} Χωρίς ούτε μία αξιόλογη μεταγραφή, και χωρίς σωστό σχεδιασμό , σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε η εμφάνιση της ομάδας να είναι καλύτερη.

 

} Τα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την παραίτηση του Προέδρου της ΕΠΟ, και το γιατί είναι λίγο πολύ γνωστό.

} Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του λεκανοπεδίου, μάλλον ικανοποιήθηκαν από την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, γιατί ως Πρόεδρος της ΕΠΟ στέκονταν εμπόδιο στα δόλια σχέδιά τους.

} Πάντως ο Παναγιώτης Αντωνίου που εδώ και αρκετά χρόνια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα διοικητικά δρώμενα της ΕΠΟ δήλωσε δημόσια και χαρακτήρισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη ντόμπρο και μπεσαλή.

 

} Αυτό είναι ένα... κουσούρι που κουβαλάνε οι Μακεδόνες και οι Βορειοελλαδίτες γενικότερα, και φυσικά δεν το βρίσκει κανείς στο λεκανοπέδιο και ακόμη παρακάτω.

 

} Στις φήμες που εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται, σχετικά με την πώληση του OPEN, οι αρμόδιοι του καναλιού απάντησαν κατηγορηματικά , πως τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει.

} Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί αγαπητοί αρμόδιοι του OPEN είναι η δική μας απάντηση, αλλά η συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη δίνει δικαιώματα για πολλά σενάρια.

 

} Μήπως έπρεπε κάποιος αρμόδιος να ενημερώσει τους φιλάθλους, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης στις φετινές μεταγραφές, δεν έδειξε το ενδιαφέρον των προηγούμενων χρόνων;

} Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος που να είναι ικανοποιημένος από τις φετινές προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη, σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας.

 

} Η Σάκκαρη έχασε στο τένις από την Ραντουκάνου και αρκετοί είναι αυτοί που διέγνωσαν, ότι η ήττα οφείλεται στο γεγονός, ότι η Ελληνίδα τενίστρια το μυαλό της το είχε στον Κων/νο Μητσοτάκη.

 

} Η τριμελής επιτροπή της ΚΑΕ έχει υποχρέωση μα δείξει τον απαραίτητο σεβασμό στους πρώην Προέδρους και παράγοντες του ΠΑΟΚ, και να μην δείχνει αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί τους.

} Αφού ο... μετανάστης Φασούλας απέτυχε ως Δήμαρχος και Βουλευτής, απέτυχε να διεκδικήσει και την προεδρία στην ΕΟΚ.

} Μπορεί ο Φασούλας να αγαπάει το μπάσκετ όπως δηλώνει στα μέσα ενημέρωσης, το μπάσκετ όμως δεν τον αγαπάει γι΄ αυτό και δεν τον ψήφισε. Διότι ξέρει ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν γίνει Πρόεδρος στην ΕΟΚ.

 

} Περίπτερο στην ΔΕΘ έχει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και το ερώτημα είναι αν θα πουλάει...λουκάνικα και άλλα παρόμοια προϊόντα.Σχόλια