ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Μετά τον Μητσοτάκη η λύση είναι Τσίπρας και Βαρουφάκης!Αν οι πολίτες στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δεν μας δώσουν την αυτοδυναμία, τότε η άλλη επιλογή είναι να Κυβερνήσει ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη.

} Δεν πιστεύω συνέχισε ο Πρωθυπουργός , ότι οι Έλληνες μπορεί να θέλουν να ζήσουν ξανά αυτή την τραγική κατάσταση.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού διέρρευσε, ότι οι πιθανότητες στις επόμενες Δημοτικές εκλογές να στηρίξει για τον Δήμο Θεσσαλονίκης τον Θοδωρή Ζαγοράκη, είναι πάρα πολλές.

} Σχετικά με το επόμενο βήμα για τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης  Μίμη Φωτόπουλο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο.

} Τα ερωτήματα είναι πολλά, θα διεκδικήσει τον Δήμο τον οποίο υπηρέτησε με επιτυχία, θα διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή, ή θα συνεχίσει την πορεία του δίπλα στο σημερινό Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα;

 

} Μια θέση για τον Μίμη Φωτόπουλο υπάρχει πάντα στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, που εκτός κάποιου  συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει για μια ακόμη θητεία ως Περιφερειάρχης στη μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

} Με τα σημερινά δεδομένα θεωρούμε την εκλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα σίγουρη, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός πολιτικός που θα θελήσει να αναμετρηθεί μαζί του;

} Ενημερώνουμε όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ότι ο Μίμης Φωτόπουλος είναι ένας έμπειρος πολιτικός, και υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια, τόσο από τη θέση του Αντινομάρχη, όσο και από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη στη συνέχεια.

 

} Εκτός και αν ι ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει κάποιον αναλώσιμο ... σύντροφο, κάποιο θύμα από τα γνωστά που θυσιάζονται για να μη δυσαρεστήσουν τον Πρόεδρο.

 

} Τη θέση μας για όλους αυτούς τους ημιμαραθώνιους που συχνά-πυκνά διοργανώνονται, την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και είναι γνωστή.

} Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την απόφαση εκείνων, και ειδικότερα κάποιων ξεκουτιασμένων Παππούδων που λαμβάνουν μέρος , και το μόνο που επιτυχαίνουν είναι, να προκαλούν λύπηση με την εμφάνισή τους και μόνο.

} Αν λέμε αν ένας γεράκος που θέλει να γυμναστεί (τρομάρα του), γιατί δεν πηγαίνει σε κάποιο δάσος που έχει και καθαρό αέρα, αλλά τρέχει στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης;

 

} Μια δεύτερη απορία έχει να κάνει με αυτούς που αποφάσισαν και όρισαν τον ακούρευτο και αξύριστο  Εγγονό του Μίκη Θεοδωράκη να κηρύξει την έναρξη.

} Ποιο ήταν το νόημα αυτής της επιλογής, στο πρόσωπο αυτού του... προοδευτικού νέου που για να δεις τη μύτη του θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ειδική... τσουγκράνα ανάμεσα στα μαλλιά και τα μούσια;

 

} Στην ομιλία του στην ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοίρασε υποσχέσεις ακόμη και γήπεδα σε ΠΑΟΚ και Άρη, δεν είπε τίποτα όμως για το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, που το υποβάθμισε ο Τσίπρας σε Υφυπουργείο Εσωτερικών, και συνεχίζει να το διατηρεί και η σημερινή Κυβέρνηση.

} Την αγάπη στους Θεσσαλονικείς ο Πρωθυπουργός πρέπει να την δείξει με πράξεις και όχι με θεωρίες για τις οποίες οι πολίτες δεν εμπιστεύονται.

} Πώς όμως να έχει εμπιστοσύνη κάποιος στις υποσχέσεις του Πρωθυπουργού, όταν δεν αξιοποίησε τον Καρδιολόγο Διαμαντή Γκολιδάκη, που στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν εξελέγη μόνο για λίγους σταυρούς;

 

Σχόλια