Οι καλοί παίκτες είναι αλμυροί και ο Ιβάν έχει…πίεση!

 


Αφού πέρασε ένας ολόκληρος μήνας των μεταγραφών και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εντοπίσει τον παίκτη για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας, τώρα ψάχνει να βρει το... κελεπούρι στους ελεύθερους.

} Θυμίζουμε ότι στους ελεύθερους παίκτες συγκαταλέγεται και ο Πρίγιοβιτς, αλλά είναι λίγο αλμυρός και ο Ιβάν Σαββίδης έχει... πίεση!

} Όσο για τον Λιάγιτς που δήλωσε ότι αρνείται να αγωνιστεί στην Ελλάδα, η δική μας απάντηση είναι μη σώσεις και περάσεις τα σύνορά μας .

 

} Βέβαια, όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, η συμπεριφορά των Σέρβων ακόμη και αυτών που ευεργετήθηκαν από την Ελλάδα είναι  επιεικώς απαράδεκτη.

 

} Δεν γνωρίζουμε  αν ο ηγέτης του ΠΑΟΚ έχει πειστεί ότι η ομάδα μπορεί να προχωρήσει χωρίς άλλη ενίσχυση, ούτε τι μπορεί να συμβαίνει στον Ιβάν Σαββίδη.

} Όταν όμως απομακρύνονται δύο πρωτοκλασάτοι παίκτες, φέρνουν στο Ταμείο της ΠΑΕ είκοσι περίπου εκατομμύρια ευρώ, και από αυτά δεν διαθέτεις ένα ποσό της τάξεως των δύο εκατομμυρίων για την απόκτηση ενός παίκτη, τότε τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κάποιος είναι πάρα πολλά.

 

} Μια ακόμη σοβαρή περίπτωση που δείχνει τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη, όπως και τον τρόπο που έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα.

 

} Μακάρι ο παίκτης που δεν αποκτήθηκε στο χρόνο των μεταγραφών να αποκτηθεί τώρα ως ελεύθερος, γιατί το κενό στο κέντρο της ομάδας δεν έχει καλυφθεί.

} Η απορία μας έχει μνα κάνει και με την συμπεριφορά του Λουτσέσκου, γιατί δεν πιστεύουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να είναι ικανοποιημένος με την ενίσχυση της ομάδας.

} Ακόμη, δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι ο Λουτσέσκου συμμετέχει στη διοικητική φιλοσοφία του Ιβάν Σαββίδη, γιατί ο Ρουμάνος θέλει την ομάδα ισχυρή, προκειμένου να μην ξεχαστεί η δική του επιτυχημένη θητεία στο ΠΑΟΚ.

 


} Ο Μαρινάκης στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον Σεμέδο που αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό, ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπιση της 17χρονης, και ο Αλέξης πειθάρχησε στην... εντολή του Βαγγέλη.

} Οι ξένοι παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι οι Μπράουν, Κουκλίνσκι, Ουόλς  και Ούντρις.

} Οι Έλληνες που θα στηρίξουν την προσπάθεια και που επελέγησαν από τον Καλμαζίδη είναι ο Πετρέας, ο Κοκκινάκης, ο Κουμεντάκης και άλλοι.

 

} Φίλε μου, για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι λίγο περίεργο να διαπιστώνουν ότι ο προβληματικός Παναθηναϊκός  απέκτησε τον Παλάσιο, ενώ η δική τους ομάδα θα δίνει τη μάχη με τον .... Εσίτι.

 

} Εκείνο που μας ενοχλεί εμάς τουλάχιστον είναι, ότι ορισμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν επιλεκτική ευαισθησία, και ορισμένες φορές εκδηλώνουν περίεργα συναισθήματα.

} Μπορεί να μας απαντήσει κάποιους από αυτούς, που βρίσκονταν και ποια ήταν η θέση που πήραν, όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιτέθηκε κατά του Αυγενάκη γιατί προσπάθησε να απαξιώσει τον ΠΑΟΚ;

} Ακόμη, που βρίσκονταν οι υπόλοιποι Βουλευτές της Πόλης, όταν ο Ζαγόρ θέλησε να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ, από τον... υπάλληλο του Μαρινάκη;

Σχόλια