ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Κυριάκος ξέχασε να τάξει γήπεδο στον Ηρακλή!

 Ο Καρδιολόγος και Πολιτευτής στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία Διαμαντής Γκολιδάκης δήλωσε ότι αισιοδοξεί για τις εξελίξεις των μεγάλων έργων στη Θεσσαλονίκη.

} Και όμως, αυτόν τον προικισμένο πολιτικό, αυτόν τον θαυμάσιο νέο άνθρωπο που για ελάχιστους ψήφους δεν εξελέγη Βουλευτής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αγνόησε και δεν τον αξιοποίησε όπως όφειλε.

} Βλέπετε, έπρεπε πρώτα να αξιοποιήσει τον κολλητό της Ντόρας Ταχιάο, και αφού απέτυχε ως Δήμαρχος και ως Βουλευτής, τον έχωσε στην Μετρό ΑΕ να τσεπώνει ένα κάρο λεφτά.

 

} Ο αριστερός πισωγλέντης  Μουσικοσυνθέτης , αυτό το λέσι  της μουσικής ο Κραουνάκης δήλωσε πως έκοψε την καλημέρα στην επίσης αριστερή Πρωτοψάλτη, για το... έγκλημα που διέπραξε  να συμμετέχει στην εκδήλωση που είχε οργανώσει η Κυβέρνηση.

} Είναι τυχαίο, ότι όλοι αυτοί οι... περίεργοι τύποι ανήκουν στον αριστερό χώρο, και κουβαλάνε ένα σωρό κουσούρια;

 

}  Σουλατσάρει στη Θεσσαλονίκη ο Μαρινάκης προστατευόμενος από δεκάδες Αστυνομικούς και άλλα εξελεγμένα μέσα.

} Με τη παρουσία του αυτή ο χοντρός θέλει να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

 

} Η πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Αχτσιόγλου δήλωσε, ότι χωρίς σοβαρά μέτρα οι ανατιμήσεις οδηγούν σε εκτεταμένη φτωχοποίηση.

} Αφού όμως κυρία Αχτρσιόγλου γνωρίζεις το... φάρμακο της μη φτωχοποίησης , γιατί δεν το δίνεις στη Κυβέρνηση προστατεύοντας τους πολίτες που τόσο πολύ κόπτεστε γι αυτούς;

 

} Ποτέ άλλοτε Πρωθυπουργός της Χώρας δεν μοίρασε τόσες πολλές υποσχέσεις, και δεν προσπάθησε να γίνει αρεστός σε όλες τις ηλικίες.

}  Στους νέους τα έδωσε όλα, από τζάμπα data και γρήγορο  Ίντερνετ, μέχρι μειωμένο ενοίκιο στους φοιτητές και πάει λέγοντας.

} Εκείνο όμως που έκανε περισσότερη εντύπωση στους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, είναι ότι έφτασε στο σημείο να... χαρίζει γήπεδα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

 

} Τη γκάφα την διέπραξε πάλι όμως, γιατί άφησε έξω τον Ηρακλή, με αποτέλεσμα οι φίλοι του Γηραιού να τον καταμαρτυρούν διάφορα.

 

} Αυτό που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη  και οι Θεσσαλονικείς Πρωθυπουργέ είναι να μην τους αγνοείς, γιατί μέχρι σήμερα το κάνεις και μάλιστα προκλητικά.

} Όταν Κυριάκο Μητσοτάκη δεν αναβαθμίζεις το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, και το διατηρείς ως Υφυπουργείο Εσωτερικών με αρμοδιότητες στη Μακεδονία, πως μπορεί να πιστέψει κάποιος, ότι θα δείξεις ενδιαφέρον  για την  Θεσσαλονίκη;

} Όσα έργα έχουν πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη και στην Περιφέρεια, αυτά έγιναν με προγράμματα που φρόντισε να πάρει ο Περιφερειάρχης από την Ευρώπη.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι προέκυψε καυγάς για το πρωτόκολλο, γιατί κάποιος Υπουργός διαπίστωσε ότι κάθισε σε υποδεέστερη  θέση έναντι κάποιου άλλου.

} Ένας τρίτος πάλι διαμαρτυρήθηκε, γιατί ο φακός των δημοσιογράφων έπεφτε πάντα σε συγκεκριμένους Υπουργούς, και όχι σε εκείνο!

Σχόλια