ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Το κλίμα δεν είναι καλό για τον Πρωθυπουργό, γιατί έχει αγνοήσει προκλητικά τη Θεσσαλονίκη

  

 

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο ο Πρωθυπουργός, τελικά ανακάλυψε τους... κατάλληλους τους οποίους ανάθεσε το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

} Πρόκειται για τον Κύπριο που βρίσκονταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και παντελώς άγνωστο στην πλατιά μάζα των πολιτών και της πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη, που αφήνει την εντύπωση να πιστέψει κανείς, ότι κάποιο σύστημα τον φόρτωσε.

} Δηλαδή η Ελλάδα θα έχει Υπουργό που δεν είναι Έλληνας (!!), και πουι πήρε μίζα 50 χιλιάρικα όπως ο ίδιος δήλωσε για να τρυπήσει τους Κύπριους και να τους πείσει να δεχτούν το σχέδιο Ανάν!

 

} Αυτός είναι λοιπόν ο νέος Υπουργός Προστασίας του πολίτη, ενώ για την θέση του Υφυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε τον συνταξιούχο πτέραρχο Βαγγέλη Τουρνά.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα έχει μπλέξει λίγο με τους Συνταξιούχους Στρατηγούς, και μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, όταν οι Κυβερνήσεις επέλεγαν τους Στρατηγούς για Διοικητές στα Νοσοκομεία και άλλους Δημόσιους Οργανισμούς, με το επιχείρημα ότι γνωρίζουν από διοίκηση.

} Τα χρόνια όμως έχουν περάσει, τα πράγματα  έχουν αλλάξει, και τώρα τη διοίκηση τη σπουδάζει κάποιος στο Πανεπιστήμιο, και δεν χρειάζεται να είναι συνταξιούχος.

 

} Το ερώτημα που εκφράζουμε εμείς και η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της Νέας Δημοκρατίας είναι το παρακάτω.

} Από την μεγάλη παράταξη, από τους 158 Βουλευτές που έχουν εκλεγεί και εκπροσωπούν τους πολίτες, δεν είναι κανένας κατάλληλος  να αναλάβει το συγκεκριμένο Υπουργείο;

} Αν, λέμε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σταματήσει τις λανθασμένες μεταγραφές, μπορεί να οδηγήσει την παράταξη εκεί που και ο ίδιος δεν επιθυμεί.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει στην ομιλία του στη ΔΕΘ, με όσα θα εξαγγείλει να βελτιώσει την εικόνα της Κυβέρνησης που τελευταία έχει πληγεί.

} Θα προσπαθήσει να διορθώσει τις λανθασμένες επιλογές του, που πρέπει να ομολογήσουμε πως εκτός από πολλές είναι και σοβαρές.

 

} Η Ματίνα Παγώνη, αυτή η... φρεσκοβαμμένη Γιατρός που βρίσκεται όλη μέρα στα κανάλια δήλωσε, ότι δέχεται απειλές στο κινητό της.

} Είναι παραπάνω από σίγουρο, ότι η Ματίνα Παγώνη δεν κινδυνεύει από... βιασμό, γιατί δύσκολα μπορεί να την πλησιάσει κάποιος άνδρας, όση σεξουαλική πείνα και να έχει.

 

} Στην ΔΕΘ ο Πρόεδρος Τάσος Τζίκας καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον εταίρο του Βαγγέλη Βενιζέλο.

} Στη συνέχεια ως Πρόεδρος της ΔΕΘ δέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα, και τώρα θα καλωσορίσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

} Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία, και θεωρούμε ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΘ  Τάσος Τζίκας, αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

 

} Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στις άστοχες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, και τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία.

} Δεν μπορούμε όμως να παραλείψουμε την επιλογή της Μαρίας Αντωνίου, την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε γραμματέα στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

} Η Γραμματέας Μαρία Αντωνίου καλύπτει πολλές αδυναμίες που εμφανίζει ο Υφυπουργός Εσωτερικών, γι αυτό και η επιλογή της θεωρείται επιτυχημένη.

 

} Το κλίμα δεν θα είναι καλό για τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη, γιατί έχει γνωρίζει ότι την Θεσσαλονίκη την έχει αγνοήσει προκλητικά.

} Αυτό θα το διαπιστώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν θα προκηρύξει εκλογές, μόνο που τότε θα είναι αργά για να αλλάξει την κατάσταση.

 

Σχόλια