ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Σαμαράς μίλησε για τις αστοχίες Μητσοτάκη. Ο Καραμανλής, πότε;

 Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι ο πόνος των γονιών  όταν χάνουν άδικα τα παιδιά τους είναι πολύ μεγάλος και είναι αβάστακτος.

} Στη περίπτωση της δολοφονίας του Φύσσα, ο πατέρας δείχνει μια σοβαρότητα μια εγκράτεια, όπως ταιριάζει σε ένα σοβαρό γονιό.

} Σε αντίθεση όμως με τον πατέρα του Φύσσα, δεν συμβαίνει το  ίδιο και με την Μητέρα η οποία έχει ξεσαλώσει και όταν της δίνεται η ευκαιρία, παίζει παιγνίδια με τους δημοσιογράφους.

 

} Αντί η Μάγδα Φύσσα να περιοριστή στο πόνο της για τον άδικη πράγματι δολοφονία του γιού της, έχει αναλάβει... εργολαβικά όπως η ίδια δήλωσε να ξηλώσει το φασισμό.

} Όλα συνηγορούν, πως η Μάγδα Φύσσα θα προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, θα πάρει μεταγραφή από το ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ, και θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές.

 

} Τι είναι εκείνο που έκανε τον Δικηγόρο Θέμη Σοφό που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη να δηλώσει παραίτηση;

 

} Έστω και με καθυστέρηση δύο και πλέον ετών, ο Αντώνης Σαμαράς διαφώνησε με τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τον πρόσφατο ανασχηματισμό και όχι μόνο.

} Η Νέα Δημοκρατία δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός, επεκράτησε στις εκλογές γιατί υποστήριξε μερικά θέματα, όπως  είναι το μεταναστευτικό πρόβλημα, την εγκληματικότητα, τις Πρέσπες και άλλα.

} Δεν μπορεί και δεν πρέπει  ο Κυριάκος Μητσοτάκης να Υπουργοποιεί εκείνους που παλαιότερα διαφωνούσαν με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα παραπάνω θέματα;

 

} Ακόμη, συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς, θα έπρεπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ασκήσει Βέτο για την Αμμόχωστο, και να μην επιτρέψει στον Ερντογάν να αλωνίζει χωρίς να δεχθεί σχεδόν καμιά πίεση.

} Όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, έστω και με αρκετή καθυστέρηση ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε τη δική του θέση.

 

} Το ερώτημα είναι, πότε θα εκφράσει τη δική του άποψη και ο Κώστας Καραμανλής, εκτός και αν συμφωνεί με τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος, να κρατάει πισινή ο Καραμανλής, γιατί θέλει να προωθήσει τα δίδυμα στη πολιτική, και δεν θέλει να έχει την οικογένεια του Μητσοτάκη απέναντι.

 

} Είναι γεγονός, ότι ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης έχει επιτελέσει σοβαρό έργο στην περιοχή της οποίας είναι αρμόδιος, δεν προσπάθησε όμως  λόγω σεμνότητας να το προβάλει, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι Δήμαρχοι.

} Βέβαια, οι Δημότες του Δήμου Λαγκαδά γνωρίζουν την μεγάλη προσφορά του Δημάρχου, όταν μάλιστα κληρονόμησε αρκετά σοβαρά προβλήματα, και όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή.

 

} Κάθε φορά που το σύστημα θα παίζει τον περίεργο ρόλο του, και θα προσπαθεί να προωθήσει κάποιους... γαλαζοαίματους της Αθήνας, δύσκολα κάποιος πολιτικός θα τολμήσει να σταθεί με αξιώσεις  απέναντί του.

} Αυτός που το τόλμησε είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος όμως πολεμήθηκε με κάθε μέσο και τρόπο.

} Αν οι πολίτες μπορούσαν  να αποφασίσουν ανεπηρέαστοι ποιον θα  ήθελαν για Πρωθυπουργό της Χώρας, χωρίς καμιά αμφιβολία θα προτιμούσαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

} Θα προτιμούσαν τον  Απόστολο Τζιτζικώστα, γιατί χωρίς καμιά αμφιβολία υπερτερεί των άλλων σε όλους τους τομείς και σε όλα τα σημεία.

} Πιστεύουμε, ότι οι ανάγκες μπορεί να προκαλέσουν  πολιτικές αλλαγές στη Χώρα μας, και σε μια τέτοια περίπτωση τον πρώτο λόγο έχει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Σχόλια