ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τι φοβήθηκε ο Ναύαρχος του γλυκού νερού κι έκανε πίσω;

 Ο Ανασχηματισμός της Κυβέρνησης  όχι μόνο δεν προκάλεσε τα ρίχτερ που κάποιοι περίμεναν, αλλά αν δεν υπήρχαν κάποιες ειδικές περιπτώσεις όπως αυτή του Χρυσοχοΐδη, θα περνούσε σχεδόν απαρατήρητος.

} Αυτό που φρόντισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μια ακόμη φορά ήταν, να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες, και αφού απομάκρυνε τον Χρυσοχοΐδη από την Κυβέρνηση, έδωσε χαρτοφυλάκιο  στον Θεοδωρικάκο που πριν ένα περίπου χρόνο είχε απομακρύνει ως ανεπαρκή.

} Φαίνεται, πως είναι ανάγκη να υπάρχουν προβεβλημένα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ στη Κυβέρνηση, γι αυτό και υπήρξε αυτή η εσωτερική... μεταγραφή.

 

} Πολλά σχόλια μπορεί να κάνει κάποιος με τις εσωτερικές αλλαγές  που προκάλεσε ο ανασχηματισμός, γιατί κάποιους... επιτυχημένους Υπουργούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους άλλαξε Υπουργείο.

} Στη κατηγορία αυτή ανήκει και ο Κικίλιας, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια με όλες τις Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας χρίζεται Υπουργός σε σημαντικά Υπουργεία, προκαλώντας πολλές απορίες και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

 

}  Πώς συμβαίνει και όλοι σχεδόν  οι εκάστοτε Πρωθυπουργοί των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας  πιστεύουν ότι απαραίτητα στην Κυβέρνηση πρέπει να συμμετέχει και ένας... καλαθοσφαιριστής.

} Εκτός, και αν ο Κικίλιας έχει κάποιο ισχυρό φίλο στην Αμερική που βρίσκεται κοντά στα κέντρα των αποφάσεων, και υποχρεώνει τον Έλληνα Πρωθυπουργό να τον χρίζει μόνιμα Υπουργό.

 

} Το δίλημμα του πρώην Ναύαρχου και Υπουργού επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Αποστολάκη, αν έπρεπε να είναι θετικός στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν, μήπως  χάσει την εμπιστοσύνη του Τσίπρα, και μετά από είκοσι με τριάντα χρόνια που έρθει στην εξουσία τον αγνοήσει.

} Ένας πρώην Στρατηγός του Ναυτικού, κωλώνει και κάνει πίσω ενώ η επιθυμία που εξεδήλωσε ήταν να δεχθεί την πρόταση Μητσοτάκη, είναι να απορεί κανείς πώς έφτασε τόσο ψηλά στην Ιεραρχία των Ένοπλων Δυνάμεων...

 

} Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έστειλε στο σπίτι τον μαθηματικό Κοντοζαμάνη, γιατί δεν αντικατέστησε και την Δικηγόρο Ράπτη, και να αξιοποιήσει τον έμπειρο Δημήτρη Βαρτζόπουλου;

} Με μια τέτοια κίνηση, και το Υπουργείο Υγείας θα βοηθούσε, αλλά και την Θεσσαλονίκη δεν θα αγνοούσε τόσο προκλητικά.

 

} Είδαμε τον δεξιό Θανάση Πλεύρη ως Υπουργός Υγείας να υπογράφει  με το αριστερό το χέρι, και ορισμένοι το σχολίασαν ανάλογα.

} Αυτός που δεν μετακινήθηκε από τη θέση του είναι ο αποτυχημένος  Αυγενάκης, ο οποίος παραμένει Υφυπουργός Αθλητισμού.

} Η εντύπωση που έχουν οι Έλληνες πολίτες είναι, ότι ο ανασχηματισμός έγινε για να φαγωθεί  ο Χρυσοχοΐδης, και για να μην φανεί προκλητική η ενέργειά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ικανοποίησε και κάποιες άλλες... επιθυμίες.

 

} Υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που ασχολούνται με την εγκατάσταση αερίων  και χρησιμοποιούν ανάλογα υλικά.

} Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο Στέργιος  Βασιλειάδης, ο οποίος έχει σπουδάσει πολλά χρόνια το αντικείμενο στην Ιταλία, και αποτελεί εγγύηση στην Ελλάδα για τους πολίτες.

} Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τον εξαιρετικό συνεργάτη του Τάσο, (έτσι τον ξέρουν οι πελάτες), που δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα ακόμη και από το τηλέφωνο.

 

} Μακάρι όλες οι επιχειρήσεις να διέθεταν την αξιοπιστία και την συνέπεια που δείχνει η επιχείρηση του Στέργιου Βασιλειάδη.

Σχόλια

  1. Με τον Αποστολάκη ΚΑΝΕΝΑ ερευνητικό πλοίο του Ερντογαν δεν κινήθηκε στα ελληνικά νερά!!Με τον Παναγιωτοπουλο και τον Μητσοτακη παρτυ οι Τούρκοι στο Αιγαίο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου