ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ:

 

 


 

Είναι γνωστό και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ότι εδώ και αρκετές δεκαετίες, όλες οι Κυβερνήσεις προχωρούσαν σε αντικατάσταση όλων εκείνων που είχαν επιλεγεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

} Οι διοικητές στα Δημόσια Νοσοκομεία, οι διοικητές των ΥΠΕ, οι Πρόεδροι όλων των Δημόσιων οργανισμών, οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών και άλλων  μονάδων, είτε τελείωνε η θητεία τους είτε όχι, αποχωρούσαν από τις θέσεις τους.

 

} Η μοναδική εξαίρεση που υπάρχει  είναι αυτή που έχει να κάνει με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ Τάσο Τζίκα, ο οποίος γκρέμισε το κομματικό κατεστημένο.

} Θυμίζουμε σε όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ότι ο Τάσος Τζίκας τοποθετήθηκε στην Προεδρία της ΔΕΘ, επί Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, και παραμένει μέχρι σήμερα.

} Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα ο Αλέξης Τσίπρας κράτησε τον Τάσο Τζίκα στην Προεδρία της ΔΕΘ, προκαλώντας πολλά ερωτήματα και απορίες.

 

} Δεν θα σχολιάσουμε τα όσα είχαν γραφεί εκείνη την περίοδο, τα οποία φυσικά δεν είχαν καμιά απολύτως βάση.

} Η σημερινή Κυβέρνηση ακολούθησε τον δρόμο της προηγούμενος, και διατήρησε τον Τάσο Τζίκα στην Προεδρία της ΔΕΘ, δημιουργώντας ένα νέο καθεστώς .

} Ενημερώνουμε  όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ότι ο Τάσος Τζίκας είναι ένας , σοβαρός , αξιοπρεπής και με πολλά προσόντα στέλεχος, που επιθυμούν να έχουν στις τάξεις τους όλα τα κόμματα.

 

} Το γεγονός, ότι κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει με σιγουριά, σε ποιο κόμμα ανήκει ο Τάσος Τζίκας, τον κάνει ακόμη πιο χρήσιμο και πιο δημοφιλή.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφθηκε να τον αξιοποιήσει σε κάποιο Υπουργείο, αλλά ο Τάσος Τζίκας ζήτησε να συνεχίσει στην Προεδρία της  ΔΕΘ.

} Μέσα στις πολιτικές μετριότητες της Θεσσαλονίκης, αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Τάσος Τζίκας.

 

} Υπήρχε και ο Γιώργος Ορφανός, αλλά το σύστημα της Αθήνας φρόντισε να παίξει περίεργα παιγνίδια σε βάρος του, με αποτέλεσμα να μ ην κατακτήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης.

 

} Εξαιρετική είναι και η πολιτική πορεία του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί δύο θητείες Ευρωβουλευτής, χωρίς προηγουμένως να έχει ασχοληθεί με την πολιτική.

} Σύστημα όμως δεν υπάρχει μόνο στην Αθήνα, γιατί  ένα παρόμοιο σύστημα λειτουργεί και στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η εκλογή κάποιων πολιτικών να θεωρείται ως δεδομένη.

} Φαίνεται , πως ορισμένοι πολιτικοί ανήκουν σε κάποιους περίεργους χώρους, που μπορούν και κατευθύνουν ομάδες πολιτών, με αποτέλεσμα να έχουν αυτή την επιτυχημένη εκλογική πορεία.

 

} Ο πρώην Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε σε εκδήλωση  που προκάλεσαν οι Γιατροί της Πόλης, και με βάση τις δικές μας πληροφορίες άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο με την ομιλία του, όσο και με την γενικότερη συμπεριφορά του.

} Παρών στην εκδήλωση ήταν και οι διοικητές των Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης όπως και οι διοικητές της ΥΠΕ, με τον Βασίλη Κικίλια να εκθειάζει τις ικανότητες του Διοικητή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Νίκο Αντωνάκη.

} Πρόκειται για μια Κυβέρνηση που τα έχει κάνει μαντάρα σε όλους τους τομείς, δήλωσε στην Τσαπανίδου, που μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην Τηλεόραση.

 

} Αλέξη, πως συμβαίνει και ενώ η Κυβέρνηση τα έχει κάνει μαντάρα, οι δημοσκοπήσεις να δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία 17% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ;

Σχόλια