Μέχρι πότε η τύχη και η Παναγιά θα δίνουν βαθμούς στον ΠΑΟΚ;

  

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα όπως θα επιθυμούσαν οι φίλαθλοί του.

} Έχει όμως τη στήριξη της Παναγιάς, και μετά από μια ακόμη τραγική εμφάνιση στο Αγρίνιο, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό που έχασε κλασικές ευκαιρίες.

} Βετεράνος  παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε με την μέτρια εμφάνιση της ομάδας στο Αγρίνιο, ότι αν αυτοί οι παίκτες έπαιζαν σε κάποια άλλη ομάδα, θα την είχαν ρίξει κατηγορία.

 

} Το ερώτημα είναι, μέχρι πότε η τύχη και ο Πασχαλάκης θα δίνουν βαθμούς στο ΠΑΟΚ, που με βάση την εμφάνιση της ομάδας δεν δικαιούται;

 

} Ανεξάρτητα από το χθεσινό αποτέλεσμα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να φωνάζουμε, ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, εμφανίζει πολλές και σοβαρές αδυναμίες.

} Ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα στη μεσαία γραμμή και είναι γνωστό από προηγούμενες περιόδους, οι αρμόδιοι στο ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να το λύσουν.

} Το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί με την απόκτηση δύο τουλάχιστον ικανών και έμπειρων παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα, αυτό όμως δεν έγινε.

 

} Το ερώτημα είναι αν δεν έγινε γιατί ο Ιβάν Σαββίδης αρνήθηκε ν α βάλει το χέρι στη τσέπη, η αν οι αρμόδιοι και ειδικότερα ο Λουτσέσκου πίστεψε ότι έχει στη διάθεσή του τους παίκτες  που μπορούν να το λύσουν.

} Εκείνο που στενοχωρεί τους φιλάθλους είναι, ότι όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, και αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να ενισχυθεί όπως αναφέρουμε και παραπάνω με την απόκτηση δύο παικτών, έβαζε στόχο το πρωτάθλημα.

} Μπορεί κάποιοι να ενοχληθούν από τη θέση μας, θεωρούμε όμως ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, είχε μα διαφορά η χειρότερη των τελευταίων ετών.

 

} Για πρώτη φορά είδαμε να συγκεντρώνονται στο ΠΑΟΚ τόσοι πολλοί μέτριοι παίκτες, τους οποίους απέκτησε ο ΠΑΟΚ όχι από το κάτω ράφι αλλά από την ...Λαϊκή.

} Αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση, οφείλεται στην αγανάκτηση που προκάλεσαν όλα αυτά τα χρόνια οι... ειδικοί στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη, αλλά τα χρήματα που διέθεσε δεν είχαν και το ανάλογο αντίκρισμα.

} Αυτό ως γεγονός έκανε τον Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει την φιλοσοφία του, και να είναι πολύ προσεκτικός όταν πρόκειται να αποφασίσει για την αγορά κάποιων παικτών.

 

} Στη περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη ταιριάζει η λαϊκή παροιμία που λέει, κάηκε στο χυλό και τώρα φυσάει και το γιαούρτι.

 

} Το ερώτημα που έχουμε εκφράσει αρκετές φορές είναι, πως ο Λουτσέσκου αποφάσισε να έρθει στο ΠΑΟΚ, χωρίς να εξασφαλίσει την αγορά κάποιων ικανών παικτών.

} Τι είναι εκείνο που έκανε τον Ρουμάνο τεχνικό να φανεί τόσο γαλαντόμος, και να μην δεσμεύσει τον Ιβάν Σαββίδη για την ενίσχυση της ομάδας;

} Ήταν σίγουρος για το υλικό που είχε ο ΠΑΟΚ, η καμιά άλλη ομάδα δεν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε και αποφάσισε να κάνει το εγχείρημα;

 

} Σχετικά με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, πιστεύουμε πως και η φετινή ομάδα θα έχει πολύ καλή πορεία, ίσως καλύτερη και από την περσινή.

} Η αδυναμία στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει με την ομάδα αλλά με την διοίκηση, και ειδικότερα με κάποιους περίεργους συνεργάτες του Θανάση Χατζόπουλου.

 

} Ήρθαμε στο ΠΑΟΚ να βάλλουμε τάξη, εκμυστηρεύθηκε ένας μέλος της επιτροπής στον κολλητό του, προκαλώντας γέλια προς κάθε κατεύθυνση.

Σχόλια