Πώς να συναγωνιστεί τον γαύρο το γηροκομείο ΠΑΟΚ;

 


 

 

 

Μακάρι να πέφτουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, και η εμφάνιση όπως και το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής με τα Γιάννινα, να ήταν μόνο μια κακή αρχή.

} Με βάση την εμφάνιση της ομάδας όμως, πολύ φοβόμαστε ότι παρόμοιες πράξεις θα αντιμετωπίσουμε και στη συνέχεια, γιατί οι αδυναμίες της ομάδας δεν καλύφθηκαν.

} Με γερασμένους παίκτες και αργή ομάδα, πολύ δύσκολα μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να γίνει προβλέψιμος.

 

} Πέρα από το αποτέλεσμα, κανένας ΠΑΟΚτσής δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ.

} Με παίκτες όπως ο Σιντκλέι που τον είχε στην ομάδα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, και τον χρησιμοποίησε μόνο ελάχιστα λεπτά, δεν μπορεί κανείς να φιλοδοξεί ότι ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει κάποια διάκριση.

} Με ποια λογική ο γιος του, Ραζβάν Λουτσέσκου τον έφερε στο ΠΑΟΚ, είναι η δικαιολογημένη απορία που εκφράζουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά.

 

} Σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, πάντα υπάρχουν εκείνοι που στη προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την ήττα, χρησιμοποιούν γελοία επιχειρήματα.

} Ακόμη και με τον χλοοτάπητα ασχολήθηκαν ορισμένοι, αντί να δουν κατάματα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

} Αυτός  που έχει σοβαρό επιχείρημα να χρησιμοποιήσει είναι μόνο ο Λουτσέσκου λέγοντας, ότι ζήτησα παίκτες αλλά δεν μου τους έφεραν.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, κατά τη δική μας εκτίμηση δεν υπάρχει το ενδιαφέρον που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια από τον Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ.

} Έχουμε πολλά επιχειρήματα και ακόμη περισσότερα στοιχεία να χρησιμοποιήσουμε για να δικαιολογήσουμε τη θέση μας, αλλά δεν θα το κάνουμε τώρα.

 

} Σαν να μην έφτανε η κακή εμφάνιση της ομάδας, ήρθε και η διαιτησία του Διαμαντόπουλο να βοηθήσει ώστε να μην διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ κάτι καλύτερο από την ήττα.

 

} Κων/να Μπεκιάρη, κόρη του έμπειρου παράγοντα  Άκη Μπεκιάρη, εκτός από γενική Αρχηγός της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, έχει αναλάβει εδώ και καιρό, υπεύθυνη τύπου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

} Πρόκειται για ένα νέο και όμορφο κορίτσι, που διακρίνεται για την ευγένεια, το ήθος του και την διάθεσή για προσφορά.

} Δικαιολογημένα ο Άκης Μπεκιάρης να αισθάνεται υπερήφανος  για την όμορφη κόρη του που προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ΠΑΟΚ.

 

} Νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ εξελέγη ο Βαγγέλης Λιόλιος, ενώ ο Φασούλας εισέπραξε αυτό που τον ταιριάζει και του αξίζει.

} Μετά τον Φασούλα που εγκατέλειψε τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη για να παρκάρει στο μεγάλο Λιμάνι του Πειραιά, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανατολάκης  και είχε την ίδια σχεδόν πορεία με το πρώτο.

} Ο Ανατολάκης αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό, έφτασε στο σημείο να εκλεγεί ακόμη και Βουλευτής, για να καταλήξει «ντελιβεράς» ντροπιάζοντας το τίμιο αυτό επάγγελμα των παιδιών που μοχθούν…

 

} Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί, ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν προσπαθεί και δεν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα μπάσκετ, που είναι το όνειρο όλων των ΠΑΟΚτσήδων.

} Πιθανόν το λάθος του Θανάση Χατζόπουλου να είναι, ότι πλαισιώθηκε από κάποιους συνεργάτες που μέχρι τώρα αυτό που προσφέρουν είναι μόνο... μυαλό.

} Είναι γνωστό, ότι οι μυαλοπώλες περισσεύουν στον ΠΑΟΚ, και οι συνεργάτες του Θανάση Χατζόπουλου, πιθανόν ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία.

 

} Πόσο γελοίος και πόσο καραγκιόζης μπορεί να είναι κάποιος, ώστε για την αγωνιστική εικόνα και της ήττας της ομάδας, να χρεώνει ευθύνες στον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση;

Σχόλια