Με τη στήριξη της Παναγιάς και του δοκαριού!!

Σε ένα ακόμη παιγνίδι η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν τραγική, αυτή τη φορά όμως έχοντας τη στήριξη της ... Παναγιάς κόπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, και του δοκαριού λέμε εμείς, πήρε τη νίκη και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

} Έχει ιδιαίτερη αξία και είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη, γιατί ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν περνούσε με άνεση από το συγκεκριμένο γήπεδο.

} Όταν καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ αναδεικνύεται ο Πασχαλάκης, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ποια μπορεί να ήταν η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

 

} Ακόμη, όταν σε όλα σχεδόν τα παιγνίδια ο Μπίσεσβαρ που κάποιοι... ειδήμονες τον είχαν διώξει από τον ΠΑΟΚ, αναδεικνύεται ως ο πιο χρήσιμος παίκτης της ομάδας, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στο δημοφιλή σύλλογο του Βορρά.

} Αν η ομάδα μπορούσε να ενισχυθεί με δύο έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες για να καλύψουν την αδυναμία στη μεσαία γραμμή, μπορούσε ο ΠΑΟΚ ακόμη και το πρωτάθλημα να διεκδικήσει.

 

} Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος λέει μια λαϊκή παροιμία, και ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση του ΠΑΟΚ.

} Μετά τον Νέλσον Ολιβέιρα, τον καλύτερο και ποιοτικότερο παίκτη του ΠΑΟΚ, που θα απουσιάσει αρκετούς μήνες από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας λόγω σοβαρού  τραυματισμού, ένας άλλος παίκτης ο Κρέσπο θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω θλάσης.

} Κάποιοι έγραψαν ότι ο Κεντρικός αμυντικός της ομάδας θα απουσιάσει για 15 περίπου μέρες, γεγονός που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

 

} Παίκτης που έχει υποστεί θλάση, δεν επέστρεψε γρηγορότερα από ένα μήνα στην ομάδα, εκτός και αυτή που γράφουν αυτές τις αν αλήθειες, έχουν άγνοια η εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.

} Επίσης πλήγμα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί το γεγονός ότι τραυματίστηκε ο Βιεϊρίνια στον Αχίλλειο τένοντα και οι εξετάσεις θα δείξουν τι ακριβώς έχει.

 

} Οι γνωστοί δημοσιογράφοι που εμείς τους χαρακτηρίζουμε του γλυκού νερού, άρχισαν  να εκθειάζουν τον 22χρονο  Ισμαίλα Ουεντραόγκο που αγωνίζεται στη Β ομάδα του ΠΑΟΚ, ότι πρόκειται για αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο.

} Όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη πρέπει να θυμούνται, ότι παρόμοια θέση έχουν πάρει οι ίδιοι δημοσιογράφοι και για αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές, που όμως η πορεία τους δεν ήταν ανάλογη.

} Αυτό σημαίνει, ότι δεν πρέπει οι φίλαθλοι να δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε κάτι τέτοια δημοσιεύματα, και να περιμένουν να δουν τους παίκτες  μέσα στο γήπεδο, και να τους αξιολογήσουν ανάλογα με τη δική τους εκτίμηση.

 

} Στην προσπάθειά του να κολακεύσει τους ΠΑΟΚτσήδες ο Τσίπρας δήλωσε στη ΔΕΘ, ότι παρά τις δεσμεύσεις του Μητσοτάκη, η Τούμπα δεν προχωρά.

 

} Ο Λουτσέσκου διαπίστωσε τη ζημιά που προκαλούν στο ΠΑΟΚ οι γνωστοί δημοσιογράφοι με τα όσα γράφουν, και τους ζήτησε να μην ασχολούνται με τον Κούτσια και τον Κωνσταντέλια.

} Αναφερόμαστε στους δημοσιογράφους, που για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων, εμφανίζουν τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικά ταλέντα, προκαλώντας όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω ζημιά τόσο στα νέα παιδιά όσο και στην ομάδα.

Σχόλια