ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η διοικούσα επιτροπή Θεσσαλονίκης ψάχνει… χειροκροτητές για τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ!!

  

Ο Θάνατος του Μίκυ Θεοδωράκη έκανε την Κυβέρνηση να ξεχάσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, και να ασχοληθεί με την κηδεία του μουσικοσυνθέτη.

} Για μερικές μέρες, ξεχάστηκε η πανδημία, αγνοήθηκαν οι λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, και όλοι οι ηγέτες των κομμάτων ασχολήθηκαν με τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.

} Ακόμη και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Βελόπουλος, που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο  πολιτικός του προσανατολισμός, προσπάθησε νε εκμεταλλευτή την απώλεια του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη.

 

} Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, θα προκαλέσει την κινητοποίηση πολλών χιλιάδων Αστυνομικών που έρχονται από την Αθήνα να τον προστατέψουν.

} Εκείνο που ονειρεύονται οι σοβαροί και υγιείς πολίτες είναι, η παρουσία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Χώρας, να προκαλεί χαρά και όχι φόβο.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμυστηρεύθηκε σε στενό του συνεργάτη, ότι στις εκλογές δεν πρόκειται να πάει με αυτό το Κυβερνητικό σχήμα.

} Αυτό σημαίνει, ότι υπάρχουν πολιτικοί που έχουν ... εκπαιδευτεί ώστε να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκλογική διαδικασία;

} Η δική μας άποψη είναι, ότι αν δεν σταματήσει να διαπράττει σοβαρά λάθη η Κυβέρνηση, ειδικότερα στον τομέα των επιλογών, και τον ... πολιτικό Μέσι να επιστρατεύσει, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο.

 

} Χρόνια τώρα στη προσπάθειά του ο Τσίπρας να ικανοποιήσει τους σκληρούς αριστερούς του κόμματός του, δηλώνει άθεος και δεν δέχονταν να κάνει το σταυρό του.

} Στην Κηδεία όμως του Μίκη Θεοδωράκη όπως και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, ο Αλέξης κάνει τεράστιους σταυρούς, για να μπορέσει να ξεγελάσει και εκείνους που αγαπούν και πιστεύουν στο Θεό.

 

} Η διοικούσα επιτροπή Θεσσαλονίκης, προσπαθεί να συγκεντρώσει χειροκροτητές για να υποδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, αλλά υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες , και οι λόγοι είναι διάφοροι.

 

} Κάποιοι διοικητές Νοσοκομείων όπως και ορισμένοι  διοικητές ΥΠΕ δεν τα πήγαν και τόσο καλά, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες αλλαγής  τους να είναι πολύ μεγάλες.

} Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι οι διοικητές Νοσοκομείων όπως και οι αντίστοιχοι διοικητές ΥΠΕ, που έχουν μια πολύ καλή και επιτυχημένη πορεία.

} Αναμφισβήτητα, στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Νίκος Αντωνάκης, και ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Δημήτρης Μπογιατζίδης.

 

} Σχετικά με τον πρώτο, είχε την τύχη να έχει διευθύντρια στο Νοσοκομείο την Δέσποινα Χατζηβασιλείου, η οποία φροντίζει για την καλή λειτουργία του Νοσοκομείου, αλλά και την καλή εικόνα του διοικητή.

} Στις εύστοχες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, και εμείς δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, είναι η Μαρία Αντωνίου η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της ως γραμματέας του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

 

Σχόλια