Αυτή η Ευθυμίου βλαμμένη είναι; Θα πάει στον Αυγενάκη για την απόφαση της ΕΠΟ!!

 

Eυθυμίου: «Έχω ραντεβού με τον κ.Αυγένακη για την υπόθεση του Άρη»

Metrosport Team πριν 10 ώρες
A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου ξαι τοποθετήθηκε για το θέμα Λάσκοφ λέγοντας ότι θα επισκεφτεί τον Λευτέρη Αυγένακη στην Αθήνα για την «άδικη» όπως χαρακτηρίζει, τιμωρία της ΕΠΟ! 

Το ερώτημα είναι αν εκτός από άσχετη αθλητικά και νομικά, είναι και βλαμμένη συνολικά. Άκου...ενημέρωσε τον Καρυπίδη για τις ενέργειές της!!

 Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θέλω πρώτα να αναφέρω, ότι αυτή η απόφαση της ΕΠΟ είναι άδικη και δημιουργεί συνθήκες ανισότητας. Γιατί υπάρχει μια απόφαση που εφάρμοσε έναν νόμο αλλά ο συγκεκριμένος νόμος αφαίρεσε έξι βαθμούς από τον Άρη σε αυτή τη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, μιλάω και με την νομική μου ικανότητα και απλά αυτή η απόφαση δεν στέκει. Από την άλλη, ως πολιτικός πάντα ασχολούμαι με αθλητικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης. Επίσης για το θέμα του Άρη, έβγαλα ανακοίνωση, το έστειλα στο γραφείο του Πρωθυπουργού και σήμερα 5:00 έχω ραντεβού με τον Λευτέρη Αυγενάκη αποκλειστικά για συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Υφυπουργός με ρώτησε για το θέμα της συνάντησης μου και του είπα για το θέμα του Άρη. Επομένως, θα δούμε τι θα «βγάλει» η συζήτηση. Επίσης, σήμερα ενημέρωσα το γραφείο του Πρωθυπουργού ξανά, για την μεγάλη αναστάτωση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη και ήθελα να μεταφέρω το κλίμα. Επί προσθέτως, επικοινώνησα με τον Προέδρο της ΠΑΕ Άρης για όλες τις κινήσεις που έχω κάνει και του ζήτησα να μου αναφέρει τους τρόπους που μπορώ να βοηθήσω, γιατί καλά τα λόγια και οι ανακοινώσεις, το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς οι πολιτικοί, αρά στο πλαίσιο το τι μπορώ εγώ να κάνω, είναι το ραντεβού με τον Κ. Αυγενακή και να ζητήσω τι μπορεί να αλλαχτεί.

Σχόλια