ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Έκλεισε το αεροδρόμιο της Ικαρίας, γιατί αρρώστησε υπάλληλος!!


 


Αν ο γιος μου δεν θέλει να πεθάνει για την Πατρίδα, τότε δεν είναι άξιος να ζει , είναι το μήνυμα που στέλνει ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος σε όλους εκείνους  τους αριστερούς που κρύβονται και δεν επιθυμούν να φορέσουν το χακί.

} Κατά τα άλλα στο ΣΥΡΙΖΑ κόπτονται για την Πατρίδα, και όταν τους δίνετε η ευκαιρία φωνάζουν πόσο καλοί ... Πατριώτες είναι.

 

} Ακόμη, αυτοί που αποφεύγουν να φορέσουν το χακί εκτός από τους... προοδευτικούς αριστερούς,  είναι και οι πισωγλέντηδες.

} Αν ο αριθμός των πισωγλέντηδων συνεχίσει να μεγαλώνει και να αυξάνει με αυτό τον ρυθμό, σε  λίγα χρόνια δεν θα βρίσκεται άνδρας να υπηρετήσει την Πατρίδα.

 

} Έκλεισε το αεροδρόμιο της Ικαρίας, γιατί αρρώστησε ο μοναδικός υπάλληλος  στον Πύργο Ελέγχου και δεν υπάρχει άλλος να τον αντικαταστήσει.

} Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που η Τουρκία εκβιάζει και απειλεί ότι τα Νησιά στο Αιγαίο δεν είναι όλα... Ελληνικά.

 

} Φίλος της στήλης έστειλε μήνυμα στο οποίο ρωτάει ποιες μπορεί να είναι οι πολιτικές εξελίξεις στη Χώρα μας, και ποιοι είναι οι πολιτικοί που θα συνεχίσουν να διεκδικούν την διακυβέρνηση της Ελλάδας.

} Με τις μέχρι σήμερα διαπιστώσεις μας, θεωρούμε ότι η συνέχεια του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Όπως και σε παλαιότερο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει όλες τις προθέσεις και διαθέτει όλα τα προσόντα, ώστε να είναι ο μελλοντικός Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

 

} Βέβαια, αυτό θα το αποφασίσουν οι Πολίτες και όχι το σύστημα και το κατεστημένο όπως  συμβαίνει μέχρι τώρα στη Χώρα μας.

} Άλλωστε, αυτό δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάποιος, αν θελήσει να προχωρήσει σε κάποια έρευνα θα διαπιστώσει ότι η διαφορά ανάμεσα στον Απόστολο Τζιτζικώστα και σε εκείνους που πιθανόν έχουν τον ίδιο στόχο, είναι τεράστια.

} Είναι τεράστια γιατί ο Μακεδόνας Πολιτικός υπερτερεί έναντι των άλλων  σε όλους τους τομείς, και σε όλα τα σημεία, και  αυτό είναι ένα γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

 

} Όσο για το άμεσο πολιτικό βήμα του Απόστολου Τζιτζικώστα κατά τη δική μας πάντα εκτίμηση είναι, να συνεχίσει να προσφέρει για μια ακόμη θητεία, στην μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

} Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας να προχωρήσει σε μια γενναία αλλαγή, σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα.

} Κάποιοι Αντιπεριφερειάρχες  όπως και αρκετοί από τους Περιφερειακούς Συμβούλους  έχουν αποδείξει ότι είναι ανεπαρκείς, και πρέπει να... ξεκουραστούν.

 

} Μια τέτοια αλλαγή είναι εύκολη για τον Περιφερειάρχη, γιατί  είναι αρκετοί  αυτοί που από τώρα δείχνουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του.

 

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι ο Δήμος Καλαμαριάς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, γιατί μεγαλώνει άναρχα, και επεκτείνεται με γοργό ρυθμό.

} Ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης δείχνει διάθεση να προσφέρει και να θεραπεύσει τα προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ικανοποιήσει τους Δημότες της Καλαμαριάς στο ποσοστό που θα επιθυμούσαν.

} Πιστεύουμε πως θα πρέπει ο Γιάννης Δαρδαμανέλης να αγκαλιάσει περισσότερο τους Δημότες, γιατί είναι αρκετοί αυτοί που τον χαρακτηρίζουν απρόσιτο.

 

} Γιάννη Δαρδαμανέλη, αν θέλεις να σε στηρίξουν οι Δημότες  της Καλαμαριάς για μια ακόμη θητεία στο Δήμο, θα πρέπει σε ορισμένες περιπτώσεις ν α αλλάξεις φιλοσοφία.

Σχόλια