Στην ΕΠΟ κάνουν κουμάντο βενζινάδες, περιπτεράδες και ο Φιλιππούστης…

 

  

Το περιβάλλον της ΕΠΟ ήταν τοξικό και βαρύ το κλίμα για έναν έντιμο και καθαρό πρόεδρο όπως είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που στόχο είχε να επιβάλει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να αντέξει μόνο μερικούς μήνες.

} Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να ικανοποιήσει την επιθυμία του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, να καθαρίσει τη βρωμιά που για πολλές δεκαετίες ταλαιπωρεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

} Με την εκτελεστική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν κάποιοι βενζινάδες και κάποιοι περιπτεράδες Πρόεδροι των Ενώσεων, και τον Φιλιππούση να έχει το απόλυτο κουμάντο, η παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την Προεδρία της ΕΠΟ, ήταν απλά θέμα χρόνου.

 

} Το μοναδικό λάθος που διέπραξε ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν, ότι πίστεψε πως θα έχει την στήριξη των Προέδρων των μεγάλων ομάδων, για να προχωρήσει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου.

} Εκείνο που πιθανόν δεν σκέφθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι, πώς είναι δυνατόν να θέλουν  οι τέσσερις Πρόεδροι που ελέγχουν το ποδόσφαιρο να γίνει η κάθαρση που ήταν  στόχος του Προέδρου της ΕΠΟ;

} Έστω και με κάποια καθυστέρηση ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι η βρωμιά  που υπάρχει στην ΕΠΟ δεν μπορεί να την καθαρίσει, και όπως  ήταν αναμενόμενο υπέβαλε την παραίτησή του.

 

} Το τοπίο ξεκαθάρισε, οι Πρόεδροι των μεγάλων ομάδων δεν επιθυμούν την αλλαγή στο ποδόσφαιρο, και το γιατί το αντιλαμβάνεται ο καθένας.

 

} Το ερώτημα είναι τι ρόλο έπαιξε η Πολιτεία που έπεισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη να να απαντήσει θετικά στην πρόταση για την Προεδρία της ΕΠΟ.

} Θα το επαναλάβουμε όσες φορές ακόμη χρειαστεί, ότι ο Φιλιππούσης είναι πληγή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και με την παρουσία του βλάπτει σοβαρά την εικόνα της ΕΠΟ.

 

} Ορισμένοι στη προσπάθειά τους  να πληγώσουν την εικόνα του Θοδωρή Ζαγοράκη έγραψαν, ότι η απόφαση της παραίτησής του οφείλεται στο γεγονός, ότι δέχθηκε το σπίτι του επίθεση με γκαζάκια .

} Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, και αυτοί που ανακάλυψαν την επίθεση, εκτός από ψεύτες είναι γελοίοι και καραγκιόζηδες.

 

} Εύστοχη από κάθε άποψη ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκου στον Καραπαπά.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει, ότι η νίκη που πέτυχε η Εθνική μας ομάδα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας, είναι πολύ μεγάλη.

} Ο Ολλανδός τεχνικός όμως διέπραξε πάλι τα καθιερωμένα λάθη του, γιατί ενώ η ομάδα είχε χάσει το χώρο του κέντρου, κράτησε στο πάγκο και δεν χρησιμοποίησε τον Σιώπη που ήταν απαραίτητος για να καλύψει τα κενά στη μεσαία γραμμή με τα τρεξίματά και τις αντοχές του.

 

} Την Κυριακή 12-9-2021 ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, και θέλει να πετύχει μια καθαρή και άνετη νίκη.

} Πόσο εύκολο είναι να συμβεί αυτό, θα το διαπιστώσουμε μέσα στο γήπεδο, γιατί κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει την ομάδα των Ιωαννίνων.

Σχόλια

  1. MEΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΖΑΓΟΡ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΕΣΑ ΓΙΑ ΜΠΕΣΑ.

    ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ.

    ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ ΤΟΝ ΚΑΜΟΡΑ, ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηγέτης, που... το βάζει στα πόδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου