Ο Ιβάν έβαλε φερμουάρ στην τσέπη του…

  

Οι προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη έχουν αλλάξει, και αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις του Σουηδού παίκτη Κλάεσον.

} Δεν ένιωσα ότι κάποια από τις εναλλακτικές λύσεις ήταν  καλύτερη από την παραμονή μου στην Κρασνοντάρ δήλωσε ο διεθνής Σουηδός για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ.

} Το ερώτημα είναι, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης που εισέπραξε 21 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις Τζόλη και Γιαννούλη, δεν διέθεσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ να αποκτήσει τον Κλάεσον, ώστε να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση ενός καταξιωμένο παίκτη;

 

} Το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος από τη φετινή συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη είναι, ότι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ δεν έκλεισε μόνο την οικονομική κάνουλα, αλλά έβαλε ακόμη και...φερμουάρ στην τσέπη του.

 

} Αφού στον Άρη έκαναν τη μεγάλη γκάφα που είχε ως αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν έξι (6) βαθμούς, τώρα οι οπαδοί του προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες  σε τρίτους.

} Όπως ήταν αναμενόμενο ο πρώτος υπεύθυνος για τους κίτρινους οπαδούς είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, και προσπαθούν να εμπλέξουν ακόμη και τον Περιφερειάρχη.

} Σχετικά με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ θα πρέπει να γνωρίζει, ότι οι βρισιές των οπαδών του Άρη είναι εύσημα γι αυτόν.

 

} Στην αντιπαράθεση που υπήρξε ανάμεσα στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στράτο Σιμόπουλο και τον εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκου, ενεπλάκη και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής  Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος δήλωσε τα παρακάτω.

} «Το ότι ένας Βουλευτής προσπαθεί να παρουσιάσει μια ολόκληρη παράταξη να εναντιώνεται σε ένα δημοφιλές και ιστορικό σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ, και πολύ περισσότερο να βάλει εναντίον ενός επιχειρηματία που έχει αποδεδειγμένα ακόμη και μέσα στην πανδημία επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, δεν χωράει στη δική μου πολιτική λογική. Ο ρόλος του Βουλευτή και του πολιτικού γενικότερα κατά την άποψή μου -λέει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος-, είναι να αφουγκράζεται τον πολίτη και να εκπροσωπεί το σύνολο. Να κατανοεί τα προβλήματα, να διεκδικεί τις λύσεις και να επιδιώκει την νομοθέτησή τους. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιγνίδι η πολιτική όμως ΟΧΙ».

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, η αγωνία των φιλάθλων τόσο για την ενίσχυση της ομάδας όσο και για την πορεία του Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ, είναι πολύ μεγάλη.

} Αυτό που εύχονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι, να έχει μια καλή αγωνιστική πορεία η ομάδα τους, και ο Θεός να έχει γερό τον Ιβάν Σαββίδη για να την οδηγήσει ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι κανείς δεν αμφιβάλει για τις καλές προθέσεις του Θανάση Χατζόπουλο, που σε μια κρίσιμη περίοδο ανάλαβε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Το γεγονός ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος σηκώνει το οικονομικό βάρος της ΚΑΕ δείχνει την αγάπη του για το μπάσκετ.

} Εκείνο που εμείς θεωρούμε λάθος είναι, ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος έχει απομονωθεί από τους παλιούς παράγοντες ακόμη και από τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, και στηρίζεται στους άπειρους Τριλυράκη και Στεργίου.

 

} Οι απαιτήσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όμως είναι πολύ μεγάλης, και δύσκολα θα μπορέσουν να τις αντιμετωπίσουν οι άπειροι φίλοι του Θανάση Χατζόπουλου.

Σχόλια