Ούτε Κόλκας, ούτε Βασιλόπουλος στο γυαλί. Ξενερουά...

 

Στα μαύρα τα μεσάνυχτα το Open TV έδειξε τον ΠΑΟΚ! Μάταια περίμενε ο λαός ν’ ακούσει έφταιξε για την γκέλα

Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και θέλεις ν’ ακούσεις τι λένε τα παλικάρια στο Open TV. Μήπως, δηλαδή, πουν κάτι που δεν ξέρεις. Κι ανοίγεις να δεις την τηλεοπτική εκπομπή και περιμένεις. Την γκέλα της χρονιάς έκανε ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενώ πέρυσι ξεκινούσανε πάντα με τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα, φάτε ισοπαλία Ολυμπιακό και μετά, ΑΕΚ. Στις 12 τα μεσάνυχτα αναφέρθηκαν στον ΠΑΟΚ οι Σαββιδοτέχνες. Στα αύρα τα μεσάνυχτα.

Και δέκα λεπτά το πολύ μίλησαν όχι περισσότερο. Αν αυτό δεν είναι σανοτροφή, τότε τι είναι, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Είναι αυτίο που λένε οι δημοσιογράφοι «θάψτο το θέμα». Να το ποβαθμίσουνε, δηλαδή.

Ο κόσμος την είχε πέσει για ύπνο. Οσοι λιγότεροι τον δούμε το ΠΑΟΚ, τόσο το καλύτερο. Τόσο λιγότεροι θα τα χώσουνε στον Σαββίδη που την ομάδα την ομάδα γυμνή σαν την χτεσινή φωτογράφιση της Ριάνα.

Στο Open TV του Σαββίδη έπεσε η σαχλαμάρα σύννεφο. Μέχρι και ότι ο Κάκος έτρεξε στην Ημιμαραθώνιο είπανε, αλλά από ΠΑΟΚ τουμπέκα.

Και βγαίνει ένας Ιατρίδης ή κάπως έτσι και λέει ότι ο Λουτσέσκου δεν θα κοιμηθεί απόψε. Αυτό περίμενε ο λαός του ΠΑΟΚ ν΄ ακούσει. Ότι ο στρατηγός δεν θα κοιμηθεί. Που δεν τσουλάει η μπάλα στο χορτάρι, πότε θ’ ακούσει;

Ούτε, βέβαια, είπανε τίποτα για τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Τίποτα απολύτως. Ούτε για τα βρισίδια στην Αθήνα. Η Αθήνα έφταιγε που ο Ζίφκοβιτς έκανε την παπαριά; Είπαμε, όμως, ότι η Αθήνα είναι στάχτη στα μάτια, που ο ΠΑΟΚ παίζει με γερόντια και κάτι Μουργκ.

Στο μεταξύ, ούτε Κόλκας, ούτε Βασιλόπουλος στο γυαλί. Ξενερουά.

Σχόλια