Ξευτίλισε τον Ιβάν ο Κυριάκος για νέα Τούμπα: "Εμείς τα κάναμε όλα. Σειρά έχει ο επενδυτής"!!

 


Ο Μητσοτάκης το είπε καθαρά στην Θεσσαλονίκη, στην ΔΕΘ. Εμείς, σου λέει, ό,τι ήταν να κάνουνε, το κάναμε. Τώρα είναι η σειρά του Ιβάν Σαββίδη («επενδυτή» τον αποκάλεσε), να ρίξει χρήμα για ν’ αρχίζει να χτίζεται.

Τόνισε, σχετικά: «Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες για την επέκταση του μέτρο και στη δυτική πόλη. Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένει από τον επενδυτή να ξεκινήσει αφού η Πολιτεία λύνει όλα τα θέματα της χωροταξίας και της χρήσης γης και ο Άρης θα μπορέσει να φτιάξει το νέο του γήπεδο».

Για τον Άρη, ο Μητσοτάκης σχολίασε ακόμα πως «σε συνεννόηση με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας, ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο για να γίνει με τη σειρά του το Χαριλάου η έδρα ενός μεγάλου καταπράσινου άλσους στη λογική της διπλής ανάπλασης».

Μάλιστα. Κι τώρα, τι γίνεται, μάστορα. Τα θα κάνει ο Σαββίδης; Το Σαββιδοτεχνείο έγραψε ότι «Ο ΠΑΟΚ περιμένει απαντήσεις». Ποιες απαντήσεις, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Να βγει ο Ιβάν και να το πει στα ίσια τι υπολείπεται και δεν προχωράει το πράγμα. Να τον βγάλει ψεύτη τον πρωθυπουργό.

Να πει ο Σαββίδης, ότι δεν προχώρησε εκείνο, δεν προχώρησε το άλλο, εκεί έμεινε στάσιμο και τα ρέστα. Γιατί δεν το κάνει ο Ιβάν;

Στο είπε η «Α» και η iapopsi.gr ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να βάλει χέρι στα μετρητά του Ταμείου Ανάκαμψης. Γι αυτό και το κωλοβαράει. Κι άμα είναι μάγκας, ας το θέσεις ευθέως. Ότι όπως ο Αλαφούζος έβαλε χέρι στο μέλι του Ταμείου Ανάκαμψης, θέλω κι εγώ.

Κι εκεί, θα δει ότι είναι τελείως διαφορετικό το καθεστώς του Βοτανικού. Καμία σχέση με την Τούμπα. Όμως, είναι και το άλλο: Ο Ιβάν Σαββίδης το είχε δηλώσεις ευθύς εξ αρχής, ότι θα τα βάλει μονάχος του όλα τα χρήματα για να χτίσει τη νέα Τούμπα και μαγκιά του αν το κάνει.

Σχόλια

  1. Όπα σήμερα είπε ότι θέλει να βγει το προεδρικό διάταγμα όχι ότι θα βγει άλλο το να λέω θέλω και άλλο να λέω ως τέλος της χρονιάς θα έχει βγει. Για τα σημερινά θέλω θα πεις κάτι μπαλαδορε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου